Kousky melounu ve stolici?

Anonymní
22.7.14 09:32

kousky melounu ve stolici?

Ahoj. ¨¨
Dnes mě vyděsilo, že jsem měla červené žilky ve stolici a na toaletním papíře. Hned jsem mazala k doktorovi, jsem trochu plašan :oops: Dostala jsem léky na zklidnění stolice, jelikož jsem po střevní chřipce a pořád nemám normální stolici.
Když jsem šla od doktora, uvědomila jsem si, že jsem včera jedla poměrně dost melounu, je možná, že jsem nějaké kousky prostě neztrávila? Opravdu to byli malé žilky.¨
Trpím na hemeroidy, ale nikdy jsem tohle ještě neměla.

Děkuji a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
22.7.14 09:37

Já myslím, že je to po melounu normální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
22.7.14 09:38

No jasně že meloun :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.14 09:41

Tak snad máte pravdu a opravdu to bude meloun. Ještě tam mívám poslední dobou, jakoby černé tečky, vypadá to jako mák :mrgreen: Tak uvidím, jak mi zaberou léky a snad to bude ok.
Prý pokud se to nezklidní, tak mě pošle na vyšetření a rozbor stolice.
Normálně meloun nejím, nebo spíš nezkoumám stolici, takže jsem v tomhle nováček :oops:

• Citovat
  • Upravit
2997
22.7.14 09:51

Zrovna včera moje dítě kadilo kousky melounu (kadí do plíny, takže já stolici chtě nechtě okouknu vždycky :mrgreen: ). Takže jo, meloun to určitě být může;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
22.7.14 10:12

Meloun, špenát, červená řepa - všechno to tam je vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.7.14 10:22

Mák je také vidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.14 10:23

Děkuji moc za Vaše reakce :) Trochu jste mě uklidnili ;)

• Citovat
  • Upravit
12651
22.7.14 10:55

Sem9nka, kukuřice, hrášek - slupka mechanicky čistí střevo a nerozloží se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.7.14 11:04
@Anonymní píše:
Ahoj. ¨¨
Dnes mě vyděsilo, že jsem měla červené žilky ve stolici a na toaletním papíře. Hned jsem mazala k doktorovi, jsem trochu plašan :oops: Dostala jsem léky na zklidnění stolice, jelikož jsem po střevní chřipce a pořád nemám normální stolici.
Když jsem šla od doktora, uvědomila jsem si, že jsem včera jedla poměrně dost melounu, je možná, že jsem nějaké kousky prostě neztrávila? Opravdu to byli malé žilky.¨
Trpím na hemeroidy, ale nikdy jsem tohle ještě neměla.Děkuji a omlouvám se za anonym.

Já tuhle plašila kvůli černý, pak mi došlo, že když jsem sežrala půlplechu borůvkovýho koláče, tak se nesmím divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.7.14 11:24

Ze mě zas tuhle vylezlo celý melounový zrníčko.
Borůvky jsou taky fajn, pak je to celý černozelený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 10:49

Ahoj,dnes se mi stalo to samy..ted 2 dny jsem jedla meloun…dneska ráno na papíře duzina a na stolici cerveny zilky…mam hemoroidy,ale ty jsou ted v klidu,jindy to bolí a je krev na papire. Kolonoskopii mam v květnu ok.snad je to jen meloun..mely jste taky zilky červený takovy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 11:02

Mně ne, ale našemu dítěti - moje máma ho krmila melounem, naštěstí jsem to věděla, muž se ale v první nad plenkou dost vyděsil.

• Citovat
  • Upravit
53518
11.7.18 11:07
@Anonymní píše:
Ahoj,dnes se mi stalo to samy..ted 2 dny jsem jedla meloun…dneska ráno na papíře duzina a na stolici cerveny zilky…mam hemoroidy,ale ty jsou ted v klidu,jindy to bolí a je krev na papire. Kolonoskopii mam v květnu ok.snad je to jen meloun..mely jste taky zilky červený takovy?
Červený žilky po melounu ne. To bude krev.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 12:51

Diky…další stolice uz uplne ok…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat