Kousnutí psem od souseda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.10.23 20:08

Tak syn byl v šoku, popravdě já taky…
Není to takový ten, tu mě bolí, tu mě píchá…
No vypadá to takhle.
Zítra zavolám dětské…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.23 20:27
@Anonymní píše:
No vypadá to takhle.
Zítra zavolám dětské…

S tímhle bych šla ještě v den incidentu. Klidně pohotovost, policie.
Teď už je pozdě večer, tak zitra k vaší doktorce. Tohle bych nenechala bez odezvy…

• Citovat
  • Upravit
32573
9.10.23 20:36

Tak bych viděla podle toho, jak se sousedka zachová. Pokud se omluví a bude psa hlídat, tak bych to ještě možná přešla…v opační případě bych šla na policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
9.10.23 20:37
@Anonymní píše:
No vypadá to takhle.
Zítra zavolám dětské…

Toto bych určitě řešila! Pěkná podlitina. Není možné, aby toto pes dělal. A majitel se tvářil, že se nic neděje. Co kdyby takhle pes vyjel na předškoláka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
9.10.23 22:09
@Anonymní píše:
No vypadá to takhle.
Zítra zavolám dětské…

Chudák malej :oops: určitě to řešte a rázně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.10.23 01:58
@Havlova píše:
V tom bych tedy tak rezolutní nebyla. Stačí nepostřehnutelné poranění zuby. Ale zrovna v Česku je to krajně nepravděpodobné (opatrná bych byla v polském pohraničí).

Pres dziny ..?

@Skaiqy píše:
Ne ale stejně šlo o napadení, čili se to musí šetřit s lékařem..jde tu o princip..jsem pejskar, vím že se nepřenáší ale kdyby se stalo toto mému dítěti tak to nezůstane bez odezvy..

Ale jo, zaznam o otisku zubu asi dostanes, ale nikdo to nebude resit jako kousanec s vysetrenim na vzteklinu, to by byl dr. blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.10.23 02:01
@Anonymní píše:
No vypadá to takhle.
Zítra zavolám dětské…

Ted vidim tu fotku.

Takhle me nedavno tafnul znamych pes u nich na zahrade, no, podcenili jsme to vsichni.

Kazdopadne tohle res primarne s pani sousedkou a pokud si nasype popel na hlavu a slibi polepseni, tak bych to fakt neresila, je to zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
10.10.23 06:45
@Lucie_Sx píše:
Ale jo, zaznam o otisku zubu asi dostanes, ale nikdo to nebude resit jako kousanec s vysetrenim na vzteklinu, to by byl dr. blazen.

Záleží na dr. No a viděla jsem i zadanku o vyšetření po kousnutí hadem :mrgreen: Takže věřím, že i na tohle by šla. Jen ať baba lítá po doktorech a platí, když není schopna psa pohlídat.
Btw, riziko, že u nás někdo dostane vzteklinu od psa je opravdu malé. I když třeba na Slovensku se v nedávné době případy u psů vyskytly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44363
10.10.23 06:49
@Lucie_Sx píše:

Já mám už více než 40 let jizvu přes svetr a zimní bundu.
A sliny se přes to taky dostanou, je tam ranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.10.23 07:26
@Havlova píše:
Já mám už více než 40 let jizvu přes svetr a zimní bundu.
A sliny se přes to taky dostanou, je tam ranka.

Jo, pokud je tam ranka, souhlas. Videla jsem fotku az pak.

Kazdopadne vzteklina tu neni, to bych neresila, a pokud pani bude spolupracovat, nikam bych to nehonila, zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44363
10.10.23 07:36
@Lucie_Sx píše:
Jo, pokud je tam ranka, souhlas. Videla jsem fotku az pak.Kazdopadne vzteklina tu neni, to bych neresila, a pokud pani bude spolupracovat, nikam bych to nehonila, zbytecny.

Já asi taky ne, ale očkování psa bych rozhodně chtěla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.23 07:50

No dětská má dneska odpoledne, tak jí zavolám a uvidím, co mi řekne.
Sousedka je taková salamustks, takže by jí orispelo řádně upozornění od vyšší instance, že mít psa, znamená odpovědnost. Ona na té chodbě byla taky a nic, žádná reakce ani potom… Takže nerada bych, aby se něco podobného opakovalo, plus v domě bydlí lidé s o mnoho menšími dětmi.
Nechci být vyvolávat zbytečne problémy, ale už stačí, jak tu ten pes celé dny štěká ( otevře mu balkón a pes štěká jak pominuty na kohokoli, kdo jde kolem).
Teď se dítě vrací ze školy a řádně ho pes na chodbě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.23 13:39

Tak lidí nevím, pes je asi víc jak člověk… Dětská doktorka si to zapsala do karty, že kdyby se něco zhoršilo…
Jen ať ověříme to očkování.
Tak teda píší slušně sousedce, že jak včera její pes kousl syna, zda mají všechny ockovani.
Tohle mi na to napsala:

Ahoj. Psy na Pepika stekali, ale nevidela jsem, že by se ho dotkli. Jinak mají všechna ockovani.

Jméno jsem do diskuze změnila… 8o

• Citovat
  • Upravit
44363
10.10.23 13:42
@Anonymní píše:
Tak lidí nevím, pes je asi víc jak člověk… Dětská doktorka si to zapsala do karty, že kdyby se něco zhoršilo…
Tak teda píší slušně sousedce, že jak včera její pes kousl syna, zda mají všechny ockovani.
Tohle mi na to napsala:

Ahoj. Psy na Pepika stekali, ale nevidela jsem, že by se ho dotkli. Jinak mají všechna ockovani.

V tom případě bych jí suše oznámila, že když mi do večera do 18 hodin neukáže očkovací průkaz, beru zítra zprávu od lékaře a jdu na policii oznámit napadení dítěte psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32573
10.10.23 13:46
@Anonymní píše:
Tohle mi na to napsala:

No chtěla bych vidět na vlastní oči očkovací průkazy…a jinak na policii, ať to prokáže holt jim…vsadím se, že očkovaní nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák