Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě se nelíbí ta špička, ale jinak tvar se mi líbí a nosila bych je normálně k mini sukni nebo k leginum, úzkým dzinum, hodí se celkem ke všemu ![]()
@Anonymní píše:
Holky co říkate na tyhle kozačky, mam na ne zálusk a nechci abych je nosila k jednomu outfitu
K čemu by jste je nosily damy? Libí se Vám?
Díky za názory
Klasiky, podle mě se dají nosit téměř ke všemu, šaty, sukně, úzké kalhoty, k tomu kabát a top za mě
Taky bych řekla, že se dají ke všemu, jen nebudou hezky vypadat na silnějších nohách. Budou sedět k sukni i kalhotám, ale i ke krátké bundě.
Ja bych si je nekoupila. Vadi mi spicka, vyska podpatku a taky nevidim, jak se obouvaji. Maji zip nebo jsou natahovaci? Uprednostnila bych pohodlnejsi typ. Jinak nosit se daji ke vsemu, jak psaly holky.
Na mě jsou moc kovbojský, jezdecký. Ale kdybych tě v nich potkala na ulici, tak mě to naprosto neurazí, k džínám i sukni.
@Anonymní píše:
Holky co říkate na tyhle kozačky, mam na ne zálusk a nechci abych je nosila k jednomu outfitu
Díky za názory
Líbí moc, hlavně to stříbrný. Legíny a tunika, silonky a šaty ![]()
Mně se musí boty líbit na první pohled a na černých vysokých kozačkách teda nic zajímavého neshledávám
neupoutají mě vůbec ničím, já bych s je nekoupila…ani ten podpatek se mi nelíbí, jsou takové moc humpolácké…ta špička je jak z westernu ![]()
@Monchichik Jo, to je asi přesně to, co mi k sobě neštymuje. Hompolacky podpatek spolu s westernovou špičkou. Boty složené ze dvou částí, které k sobě nepatří a neladí. Buď to chce širší špičku nebo utlejsi podpatek.
Me se zdaji třeba k dzinam moc vysoke včetně podpatku a k formalni sukni do prace zase moc kovbojske. Na první pohled univerzální, na druhý vlastně na nic ![]()
@modravlocka zatím jsem nepotkala černé kozačky, které by se mi líbily
ale některé jsou obzvlášť nehezké a tyhle k nim patří ![]()

Díky za názory