Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nadpis zněl zajímavější. Myslela jsem, že debata bude otom, hák zkrátit sex ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nedávno jsem zakládala diskuzi, kde jsem psala, ze krvacim po sexu, někdo napsal, ze mě přítel jen škrábnul, ale mně se to zda divné. Po každém sexu má přítel na penisu krev a já při utření také, jdu se vyčurat a zase krev, pak jdu třeba za hodinu čurat znova a nic. A to už je minimálně po pátém sexu. Říkala jsem si, jestli to nemá třeba vliv na to, ze teď v prosinci jsem měla dostat ms, ale spis jsem jen dva dny spinila lehouncemám hroznej strach, ze je to něco vážného. Měla jste to některá z vás taky??
nehloubej a mazej na gynekologii
Taky mam. Nejdriv jsem mela nejaka antibiotika, ktere zabrali na tu infekci, ale krvaceni to nenapravilo. Pak cipky cicatridina, asi i zabrali, ale jen na chvili. No vysledek je, ze vlastne nevime co to je. Zatim uzavreno jako citliva moc prokrvena sliznice. Beru ascorutin a mam vysledovano, ze pri urcitem pohybu kdyz jsem ja nahore, to krvaci prakticky vzdy. Kdyz je hodne drazden delozni cipek. Jinak bez problemu.
Ted jsm tehotna, takze u nas min sexu a taky omezena moznost lecby. Ale po sestinedeli to chci zkusit resit i jinym lekarem
@Anonymní píše:
Taky mam. Nejdriv jsem mela nejaka antibiotika, ktere zabrali na tu infekci, ale krvaceni to nenapravilo. Pak cipky cicatridina, asi i zabrali, ale jen na chvili. No vysledek je, ze vlastne nevime co to je. Zatim uzavreno jako citliva moc prokrvena sliznice. Beru ascorutin a mam vysledovano, ze pri urcitem pohybu kdyz jsem ja nahore, to krvaci prakticky vzdy. Kdyz je hodne drazden delozni cipek. Jinak bez problemu.
Ted jsm tehotna, takze u nas min sexu a taky omezena moznost lecby. Ale po sestinedeli to chci zkusit resit i jinym lekarem
U mě to samé. Trápí mě to celé roky a zatím nikdo na nic nepřišel. Trochu se to zlepšilo s nasazením HA. Jediná doba kdy byl klid bylo v těhotenství a pak než se obnovil cyklus.
Ahoj, mne se stejný problém objevil rok a půl po porodu. Dle gynekologa je vše v pořádku cytologie, stěry i hormony. Ale jsem z toho dost nešťastná, protože to není příjemné mne ani partnerovi. A vůbec netuším, jak tomu předcházet. Teď bychom rádi započali druhé dítě, ale s tímhle je ten sex pro mne dost stresující. Zlepšilo se to, když jsem pila kontryhel, ted chci zkusit gynex kapky, ale domnívám se, že se jedná spíše o „mechanickou“ povahu věci- citlivý čípek.
Ahoj, nedávno jsem zakládala diskuzi, kde jsem psala, ze krvacim po sexu, někdo napsal, ze mě přítel jen škrábnul, ale mně se to zda divné. Po každém sexu má přítel na penisu krev a já při utření také, jdu se vyčurat a zase krev, pak jdu třeba za hodinu čurat znova a nic. A to už je minimálně po pátém sexu. Říkala jsem si, jestli to nemá třeba vliv na to, ze teď v prosinci jsem měla dostat ms, ale spis jsem jen dva dny spinila lehounce
mám hroznej strach, ze je to něco vážného. Měla jste to některá z vás taky??