Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
na začátku prosince jsem prodělala covid (už pro druhé, ale s naprosto jiným průběhem).. Dnes jsem měla dostat ms. Mám ji vždy přesně na den.. Dnes jsem ji sice dostala, ale velice slabou… Ráno jsem myslela, ze se to rozjede, ale vlastně z toho vylezlo jen malé špinění a nic víc.. Teď večer uz ani nešpiním, ale v podbrisku mě pořad pobolívá a prsa mám hodně nateklá a citlivá.. Řekla bych, že těhotná být nemůžu, jelikož používáme kondomy.
Mate někdo podobnou zkušenost?
Děkuji za odpovědi
Taky jsem pri covidu mela zpozdeni. A to, to mam na hodinu a den přesně. Nedostala jsem to presne 4× v zivote. 2× tehotenstvi, 1× cysta a 1× covid.
![]()
@GirlsNick Jee, tak to mě trosku uklidnilo
Jen mě přijde divny to špinění, ale třeba to proste byla jen strašně slabá ms ![]()
Až prijedu po novém roce domů, tak si ještě udělám test, ale myslím, ze je to téměř nemožné abych byla těhotná ![]()
Já prošla covidem také teď v prosinci. Menstruace se dostavila o den dřív, byla velmi slabá a krátká. Totéž jsem měla i při minulém covidu.
Proč nejdeš k lékaři??? Lidi, řešíte tady blbosti. Máte problém? tak doktor. Nemáte co na práci, když tady řešíte samé hovadiny, když stejně odpověď nedostanete?
Proč bych hned po jednom dni běžela k doktorce? Stejně by mě poslala domu. Jen jsem se chtěla zeptat na zkušenosti ostatních
A pokud ti vadí diskuze, tak proč sem vůbec chodíš a ANONYMNĚ to komentuješ?
Nikdo tě nenutí to číst, hezký den ![]()
Četla jsem, že covid způsobuje výkyvy v cyklu. Já ho měla předloni a nic takovýho se mi neprojevilo, ale brala jsem v tu dobu HA. Letos v září 9 měsíců po vysazení HA jsem to jednou nedostala, těhotná jsem nebyla, doktorka řekla, že jeden výpadek netřeba řešit, tak jsem to neřešila. Jen mi udělala utz a test, vše v poho, těhotná jsem nebyla a pak jsem to normálně dostala. Tak je to asi normální. Pokud je to jednou, neznepokojovala bych se. Udělej si test.