Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Moje mamka při vystupování z tramvaje: Děkuji, nashledanou.
@LennyL1 píše:
Moje mamka při vystupování z tramvaje: Děkuji, nashledanou.
Bomba… ![]()
Chtěla jsem říct synovi, ať uvaří kafe a místo toho ze mě vypadlo
Kamarád jednou řekl svému synovi: ty jsi syn vola
(kluk nedokázal něco pochopit nebo něco udělat)
V restauraci s kamarádkou: Kamarádka objednávala - dvakrát dvojku červeného a já jsem řekla máš recht, já si dám taky rovnou dvě. Číšník byl asi trochu zabržděný a donesl opravdu 4 sklenice vína. Řechtali jsme se celý večer.
@LenkaN26 píše:
V restauraci s kamarádkou: Kamarádka objednávala - dvakrát dvojku červeného a já jsem řekla máš recht, já si dám taky rovnou dvě. Číšník byl asi trochu zabržděný a donesl opravdu 4 sklenice vína. Řechtali jsme se celý večer.
Já bych už teď taky donesl 4 sklenice, protože nedávno přišli dva chlapi, jeden řekl Já si dám pivo, druhý kývl a řekl Dvě piva. Přinesl jsem tedy dvě piva, a on to tam naklopil na ex, že prý proto chtěl dvě. ![]()
@Emimin7 no jo, ale my jsme byly dvě ženské v šatech
Nicméně jsme asi vypadaly jako solidní alkoholičky ![]()
@LenkaN26 píše:
@Emimin7 no jo, ale my jsme byly dvě ženské v šatechNicméně jsme asi vypadaly jako solidní alkoholičky
Tak Bartošová taky nosívala šatičky. ![]()
To tehdy byly ještě halíře a číšník na mě 129,80 a já : 129,– to je dobrý
![]()
@Jullinka9 píše:jednou jsem jela šalinou a jeli tam dva nevidomí a jeden říká druhému, chceš vidět fotky mýho synovce? a ten druhý mu odpovídá, ne díky, už jsem je videl na fejsu
Nevidomí mají vůbec suprové vtipy sami na sebe. Učila jsem jednou jazykové kurzy pro nevidomé, měli se vždy podepsat na prezenčku - chodil tam jeden pár, kluk se zrovna podepisoval, holka se k němu nakláněla a říká: „Piš, já ti kontroluju, jestli to máš dobře.“ ![]()
A můj taťka vždycky říká „Uvidíme… řekl slepý a šel do kina na němý film.“
Dnes môj muž synovi:" Áno, kaktus má také ostré pichličie." Spojil si ihličie a pichliače do jedného slova.
@laducha píše:
Chtěla jsem říct synovi, ať uvaří kafe a místo toho ze mě vypadlo
- Vojto, nahlas to pivo.
to je síla podvědomí ![]()
@SibyllaTrelawney máš pravdu. Pokud jsou srovnaní s tím, co je postihlo, berou to s nadhledem a s humorem a srší optimismem.
Dnes v práci jsem tiskla na chodbě v tiskárně, která je schovaná za rohem a je potřeba ji vždy obejít, abych se dostala k vytištěnému dokumentu, tak své vedoucí povídám: Taky ta tiskárna mohla být obrácená otočeně (místo otočená obráceně) ![]()