Krásné podpaždí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
24.1.16 10:49
@Etcetera78 píše:
Letos bude módní hit porovnávat štíhlost podle podpaží? jako dřív byla mezera mezi stehny? :-D

A ve 2017 to budou boule za ušima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.1.16 10:59
@Xiraxinek píše:
A ve 2017 to budou boule za ušima :lol:

to jsou příušnice, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.1.16 11:01

Jak docílit prohlubně už tu je - zatnout svaly nebo se zapřít rukou a je to tam. A teď by mě ale zajímalo, co je na tom tak krásného? 8o Opravdu by mě to zajímalo, mně se to totiž nelíbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.1.16 11:06
@Malaga píše:
to jsou příušnice, ne? ;)

Bylo to myšleno jako humor, ne vážně… Každou chvíli se tady řeší kraviny, zda je ok tohle nebo tohle a co už je moc atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.1.16 11:10

@Xiraxinek já to tak pochopila, jen mi prostě přišly na jazyk příušnice…njn, každý vidí ideál krásy jinde a v něčem jiném ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.1.16 11:22
@Malaga píše:
@Xiraxinek já to tak pochopila, jen mi prostě přišly na jazyk příušnice…njn, každý vidí ideál krásy jinde a v něčem jiném ;)

To ano :D Dokážu pochopit zásadní věci, ale měřit cm mezi stehny a nebo ďůlek v podpaží, achjo :nevim: Ale jo, tak každý jsme nějaký :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.1.16 11:24

@Xiraxinek ještě frčela ta prohlubeň (spadlé břicho) mezi trny kostí kyčelních vleže… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.1.16 11:32
@Malaga píše:
@Xiraxinek ještě frčela ta prohlubeň (spadlé břicho) mezi trny kostí kyčelních vleže… :mrgreen:

Ajooooooo, máš pravdu, to mi úplně vypadlo :D :D Kurnja, musim se sebou něco udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
24.1.16 11:38
@Kelly33 píše:
@Pinkie Věčné hanitelky emimina :D Ať žijou :palec: :potlesk:

Nechci být zlá, ale když tady čtu o šílených vztazích v rodině, o tom, jak hnusně se chovají někteří rodiče k dětem, jak tady maminky zoufají, že jim zbývá posledních pár stovek v peněžence a pak tady narazím na „problém“ podpaží, tak mě to připadá neuvěřitelně blboučké, slaboduché a primitivní. A tak si i představuji zakladatelku. Nemyslím to zle, ačkoli to tak určitě nevypadá, já ti vlastně strašně závidím, protože dopracovat se do stádia, kdy budu mít čas řešit takové blbiny, to musí být nádherný život. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10728
24.1.16 14:39

Vtip bebop to myslis vazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
24.1.16 15:23

To co ta modelka ma je prsni sval a vytocená ruka a slabe zada bez svalu = prohluben. Podle fittnes je to zebračka bez pěkného těla. Pro 90% lidi to je krasná holka.

jak toho doáhnut hlavne necvicit a malo jist bilkoviny tuky a sacharidy. vlasne nejíst )))

vzdy ta holka nema zádna ramena nic jen kosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.1.16 08:11
@Pinkie píše:
Nechci být zlá, ale když tady čtu o šílených vztazích v rodině, o tom, jak hnusně se chovají někteří rodiče k dětem, jak tady maminky zoufají, že jim zbývá posledních pár stovek v peněžence a pak tady narazím na „problém“ podpaží, tak mě to připadá neuvěřitelně blboučké, slaboduché a primitivní. A tak si i představuji zakladatelku. Nemyslím to zle, ačkoli to tak určitě nevypadá, já ti vlastně strašně závidím, protože dopracovat se do stádia, kdy budu mít čas řešit takové blbiny, to musí být nádherný život. :palec:

To nesmíš takhle brát, každá máme svoje „problémy“ a zajímá nás řešení. Od toho tu emimino je.

Já svého času taky řešila „vážnější“ věci, ale v současné době mě trápí jen samé malichernosti, nicméně když na něco neznám odpověď tak se zeptám, to se nesmí? 8o Jen proto, že to neni „vážný“ problém?

Naopak teda v peněžence mám 200,– až do dalšího RD a teda MĚ by zase nenapadlo to řešit na eMiminu, jak by mi to asi tak mohlo pomoct? :D Leda by se našel nějaký dárce… tak jako jo no, jestli se někdo hlásí dobrovolně, klidně mu pošlu moje č. účtu :D

:D :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup