Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chtěla bych docílit krásného podpaždí jako no obrázku ( prohlubeň v podpaždí). Poradíte jaké cviky konktrétně cvičit? děkuji ![]()
Cviky nejspíš žádné, spíš nejíst…to by mohlo pak to PODPAŽÍ klapnout ![]()
A nemá paní jak bych to řekla..zatnutý sval v ruce?..Já když zatnu sval, mám to taky.
Žádný cvik mě nenapadá, ale souhlas s @LLenule111 když se třeba zapřu o ruce, mám to taky ![]()
@Malaga píše:
Cviky nejspíš žádné, spíš nejíst…to by mohlo pak to PODPAŽÍ klapnout
pokud vím…je správně jak podpaží, tak podpaždí ![]()
@LLenule111 jj, máš pravdu, protože to podpaží takhle vypadá v té poloze na obrázku.
@Kelly33 tak sem dej fotku toho co máš at můžeme porovnat, třeba máš hezčí než ta paní na obrázku ![]()
@Kotatko03 @Kelly33 oběma velká omluva
…už jsem holt stará a učili jsme se to jinak, tak díky za opravu ![]()
a tu prohlubeň dělá nejspíš úpon velkého prsního svalu, tak možná se zaměřít na něj
Příspěvek upraven 24.01.16 v 09:58
@Malaga píše:
@Kotatko03 @Kelly33 oběma velká omluva…už jsem holt stará a učili jsme se to jinak, tak díky za opravu
V pohooo
, já osobně taky používám podpaží, zní mi to líp
ale vím že jdou oba způsoby ![]()
@Kotatko03
no mi to zní i logičtěji - pod paží než pod paždí, ale tak zase budu vědět kousek víc ![]()
Letos bude módní hit porovnávat štíhlost podle podpaží? jako dřív byla mezera mezi stehny? ![]()
To má někdo problémy
![]()
Jestli vás trápí takový kraviny, tak jste hodně šťastnej nebo jednoduchej člověk. Možná obojí. ![]()
Dej ruku jak na obrazku a zatni svaly a mas tu prohluben. Takovou douru za klidovyho stavu nebudes mit nikdy ![]()