Zmenšení prsních dvorců

Anonymní
20.1.16 22:39

Zmenšení prsních dvorců

Ahoj, chystám se na zmenšení prsních dvorců v březnu a začínám se trošku bát :) Bude to v lokální anestezii. Byla jste některá nebo se chystáte? Podělíte se se mnou o zkušenost…potřebuji asi i trošku povzbudit..děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.1.16 00:08

Byla na tom kamarádka, také v lokální anestezii a co říkala, tak celkem pohoda, bolest necítila, jen ty první opichy a pak už nic. Efekt super, jen má celkem velká prsa a dvorce se jí bohužel po nějaké době opět zvětšily tou vahou prsou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.19 18:50

Oživuji téma a chtěla bych se zeptat. Kdo na takovém zákroku byl? Jste spokojené s výsledkem? Zatím jsem těhotná ale mám v plánu na tento zákrok jít až ukončím kojení.

• Citovat
  • Upravit
35438
22.1.19 12:54
@Anonymní píše:
Oživuji téma a chtěla bych se zeptat. Kdo na takovém zákroku byl? Jste spokojené s výsledkem? Zatím jsem těhotná ale mám v plánu na tento zákrok jít až ukončím kojení.

Nebyla a nešla bych. Při kojení se většině žen prsní dvorce hodně zvětší a po ukončení kojení se zase pozvolně zmenšují, samozřejmě, že někomu více a někomu méně. Takže určitě bych neřešila hned po ukončení kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková