Hubnutí - váha nechce dolů

20.1.16 17:59

Hubnutí - váha nechce dolů

Ahoj :mavam: Už 3. týden hubnu a dodržuji zdravý jídelníček (kromě obědů občas), jím pravidelně v menších porcích, každý den k večeru jezdím 30-60 minut na rotopedu a váha nechce dolů a přitom mi přijde, že na postavě jdou vidět změny :think: Nevíte někdo, co s tím? :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
20.1.16 18:01

Vydržet a nevzdávat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.16 18:04

@Berunka890 přeháníš pohyb.. Jinak - jak jsi jedla dosud? Můžeš mít extra zpomalený metabolismus.. prostě vydrž, 3 týdny jsou málo. mmchdm, svaly jsou těžší jak tuk, se radši změř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
@Berunka890 píše:
Ahoj :mavam: Už 3. týden hubnu a dodržuji zdravý jídelníček (kromě obědů občas), jím pravidelně v menších porcích, každý den k večeru jezdím 30-60 minut na rotopedu a váha nechce dolů a přitom mi přijde, že na postavě jdou vidět změny :think: Nevíte někdo, co s tím? :srdce: :)

Tuk už zřejmě ubyl, protože se ti tvaruje postava. Taky se zpevnily svaly, ty váží víc než tuk. Takže v klidu pokračuj, stačí vydržet a výsledky se dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

@Berunka890 a proč řešíš váhu, není to o váze. Foto stažené z netu.

http://nd06.jxs.cz/…06481_o2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.16 18:05

Po třech týdnech nic nečekej. Po 3 měsících vlez na váhu a uvidíš.
Navíc kolik vážíš a kolik chceš zhubnout? Třeba takové štíhlé ženě 55kg, se hubne docela špatně, když už není co hubnout :mrgreen:
Já zhubla už 11Kg, původní váha 106,2, dnešní váha 95

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.16 18:06

@martina.se Dřív jsem dost blba s dietama, ale na začátku prosince jsem s tím sekla. Jinak pohyb mi nepříjde přehnanej, jezdím v klidu, volně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.1.16 18:10

Dnes je to 3tydny co jsem zacala jist zdrave a dole mam skoro pet kilo, videt je to hodne. Ale necvicim nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.1.16 18:16

Ja se prvni den vyfotila a srovnani s dneskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
20.1.16 19:10

@Berunka890 zkus cvicit spise dopoledne 30minut rotoped a 30minut nějaké cviceni zaměřené na casti tela, jako ruce, bricho,nohy.Na rotopedu si drz tepovou frevenci. A zvaz se za dva tydny. A vic se měr a zapisuj. Vysledky budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
20.1.16 19:18

To jseš dobrá, že po třech týdnech 5kg. Jak už někdo psal, ze 105, na 100to zvládneš za týden, z 60 na 55 to jde hůř. Jídlo dělá 70-80% hubnutí, pohyb spíš zpěvňuje. Být tebou, projdi si to stravování. Ono malé porce pětkrát denně je hezky napsané, ale pokud je tam dost pečiva, je to problém. Já jsem asi před 3r. dávala 10kg. Prní měsíc jsem nabrala 1kg. Byla jsem na palici, pak to pomalu šlo. Taky cvičení a nic, pak se to pohlo, dávala jsem si ještě jednou týdně lymfatické masáže. Zajímavé právě bylo, že po tom měsíci to kg navrh, ale 6cm v pase. Měla jsem to zaměřené jenom na tu část. Vydrž. jdeš dobrým směrem, ale půjde to URČITĚ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.16 19:20
@Berunka890 píše:
@martina.se Dřív jsem dost blba s dietama, ale na začátku prosince jsem s tím sekla. Jinak pohyb mi nepříjde přehnanej, jezdím v klidu, volně :)

no jo, ale to je strašně krátká doba.. musíš vydržet.. pokud jsi blbnula hodně, tak se to může dávat dohromady klidně roky… jinak tělo potřebuje regeneraci, jezdi ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.1.16 19:20

Dodržuješ pitný režim? Jíš dostatek bílkovin? Jinak k tomu rotopedu bych přidala ještě 20 minutek nějakého posilování, já sice zhubla i jen rotopedem, ale byla jsem rozkydlá, hubená, ale rozkydlá :lol:
Jo a určitě bych se vážila a měřila po měsíci, hlavně měřila a zapisuj si to, třeba i foť. Jinak taky záleží i na váze na které si začínala, jestli na 100 kg tak by výsledky měli být vidět třeba dříve, než na 60 kg :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.1.16 19:26

Jo a taky bych zařadila pohyb jen obden, nebo třeba dva dny, pak den pauza, zase dva dny a den pauza… ale déle jak dva dny za sebou bych necvičila :kytka: Já teda jezdila na rotopedu denně, myslím že i vč. víkendů, ale doteď nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.16 10:51

Mám ke včerejšímu dni 14,7 kg sádla dole. Jde to jednoduše, jen se musí chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková