Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, najdou se tu fanoušci kempování, kteří by mi doporučili nějaký krásný kemp v Jižních Čechách, u Adršpašských skal nebo prostě někde, kde je to krásné a stojí za to ho navštívit? Nepotřebujeme ubytování, ale chci aby tam byli slušné záchody a sprchy, byly tam restaurace, vyžití pro děti i dospělé..
Děkuji mooc
My jezdíme na Osiku, jezdí tam přes léto parní vlak, cca 20 km je Jindřichův Hradec, kousek do Rakouska-kolem 5.ti kilometrů. Přímo na Osice jsou lodičky, šlapadla, sprchy i záchody dobré. restaurace tam také je. možnost zapůjčení různých míčů, pálek, stolní tenis,…
Ahoj, my už několik let jezdíme do autokempu Neubauer. Jsme tam opravdu hrozně spokojení. Je to tedy v Třeboni. Je tam dětské hřišťátko a opravdu je tam vždy mnoho dětí, bezva restaurace a posezení, dá se kempovat přímo u vody, což není v kempech uplně zvykem, jsou tam nádherné procházky a kousek pěšky i město Třeboň, kde s dá tedy peckově nadlábnout
http://www.autocamp-trebon.cz/
@DnnnK ahoj,my jezdíme už 5 let sem www.autokempsvetlikova.cz.Je to kousek od Třeboně, je tam klídek, čisto, a strašně příjemný majitelé. Je to takový rodinný kemp, karavany nebo stany.
pro děti je to tam ideální, jezdíme tam i s prckem.
Jo a záchody i sprchy jsou taky ok…žádná pecka, je to přeci jen kemp, ale dá se to v pohodě si myslim ![]()
Holky, děkuji za tip, já jsem zvyklá na ATC Merkur v Pasohlávkách a to je bomba kemp, proto hledám něco podobného v Jižních Čechách, každý odkaz pečlivě procházím:)
Tak to je skvělej kemps v těch Pasohlávkách. byli jsme loni a úplně maximálně nadšení.
Jezdíme do Českého ráje camp Příhrazy. Pěkná příroda, daleko od silnice kolem skály a louky pěkné sociální zařízení, restaurace, kiosek, chatky, karavany. My máme stan. ![]()