Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ano udělalo, chráním ještě nenarozené miminko, jinak vám tady nikdo svoleni jaksi nedal, takže né kratom se fakt v těhotenství brát nemůže
@Anonymní píše: Více
si to tom něco přečtěte, víte houby, kratom je narkotikum
Narovinu..ptát se starých, zabšklých matek, které ti budou říkat, že jsi fetak protože si občas dáš krarom a mezi tím ony vyhuli krabku denně nemá vůbec smysl. Tyhle ženy co jsem tu četl, jsou ve své bublině a o jiných věcech které za nich nebyly vůbec nemůžou slyšet. Teď k věci. Žádné výzkumy a testy na to nejsou..jednou, dvakrát by asi nic neudělalo ale každý den už bych asi nedával. Rozhodně bych si dal raději 2g kratom než půllitr piva..
@Czwery píše: Více
Myslíš ženy, co jsou v bublině - nekouřím, nechlastám, nefetuju a když jsem těhotná, myslím na mimino a ne na sebe? Jo, tak takových je nás tu drtivá většina. Chápu, že pro někoho jsme nudný, ale my si s těhotenství nedáme ani pivo, ani ten fet. Hrozný, co?
Spíš si dej lajnu pika případně koksu kratom je na nic když už tak už. Projedou to dítě nezabije s bude sranda.
Vůbec nechápu proč se na to ptáš dělej si co chceš.
Kratom dítě nezabije… nevím kde na to chodíte..Tolik žen kouří trávu, pije alkohol.. kouří cigarety…a kolik fetek porodilo zdravé dítě. Samozřejmě to není dobrá volba. Kratom je opiát. Tudíž se dostává do placenty. Ale dítě sjeté není
. Pokud na tom nějaká maminka je tak to musí pomalu snižovat dávky. Jinak pak je možnost ublížit mimču. Ale nehrozí úmrtí. Maximálně závislost.
Takže doporučuji přestat.
Holky a stačí to vysvětlit. Né se do každého hned obouvat. Paní přišla pro radu. Ne pro to aby ji někdo soudil.
Každopádně je to její věc.
A chtěla se jen poradit.
Ne poslouchat řeči typu jaká není fetka
.
Není to pervitin ![]()
A prodává se legálně.
Tak pokud mohu paní poradit ![]()
Pomalu ho vysadit;). Pokud to uděláte hned. Bude vám hodně špatně a horečky.
@Bajulinka píše: Více
Ty máš dost
asi jsi taky zkušená feťačka viď?
@Annike
jasně…
Myslím, že ty nemáš tu moc někoho urazit.
Moc mluvíš..
To je asi tak jediná věc
ve které boduješ
Chápu, že jsi nevzdělaná slepička ![]()
Jdi do školy
pak se můžeš s někým bavit. No
i když asi né ![]()
Už je asi pozdě
Je mi to líto.
Samotný kratom je poté označením převzatým z thajštiny pro sušené listy Mitragyny speciosy, které se používají již po stovky let v tradiční asijské medicíně jakožto rostlina pomáhající se zvýšením bdělosti a dodáním energie. Jednoduše lze tedy konstatovat, že se jedná o staletími prověřený povzbuzující prostředek pro lepší výkonnost. Jakožto bylinný doplněk stravy se sice kratom používá již dlouho, avšak v posledních letech se v západní civilizaci začal využívat i ke zvládání abstinenčních příznaků drogových závislostí či v boji proti kašli, bolestem, depresím nebo úzkostem. Nicméně zatím neexistují studie, jež by tyto účinky kratomu 100% potvrdily.
Jsou to sušené listy… Žádné chemikálie
@Annike
@Bajulinka píše: Více
Nikde nevidim zminku o tom, že by se mohl užívat v těhotenství. A o tom vlastně byl dotaz.
@Alinois ne… neměl by se brát.
Ale já pouze odpověděla, že pokud je někdo závislej na tom, že by měl přestat postupně. A také jsem tím chtěla říct, že to není něco jako pervitin a jiné chemické látky… ![]()
@Majka41 Achjo zamindrákovaná ženská dejte pokoj … šla jsem se sem pouze zeptat… doufám, že vám to komentování aspoň udělalo dobře😂