Je tu někdo také až moc hubený?

Anonymní
23.6.24 14:12

Je tu někdo také až moc hubený?

Holky, jsem až moc hubená. Měřím 169cm a vážím 52kg. Hlavně rodina mi pořád říká, jak jsem hubená, fakt už jsem na to úplně alergická, jím normálně a oni to ví, ale pořád, že je už ready na psycholožku a tak. Fakt mě to štve, já sama bych chtěla přibrat a toto mi vážně nepomáhá, nemohou prostě pochopit, že nesním tak velkou porci jak oni, prostě to nejde. Jsem fakt strašně naštvaná, už nevím, co jim mám říkat. Anorexie to určitě není, jak už píšu, jím normálně a ráda bych přibrala, ale tak když to nejde tak co mám dělat? Jím hodně bílkovin, ovoce, ořechy, samozřejmě 5 menších jídel denně a ráda si dopřeju sladké, které miluju. Už nevím, jak jinak jim to vysvětlit :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3167
23.6.24 14:14

Proč si nezajdeš k lékaři na vyšetření? třeba máš poruchu štítné žlázy nebo jiný problém.. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka_roz
23.6.24 14:19

Jsem stejne vysoka, pred ditetem kolem 50, po diteti jsem konecne na 48/49, mela jsem i 46 neco, to uz bylo fakt blby. Neni to dobry, ale clovek si nevybere no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.24 14:19
@Zwetta píše: Více
Štítnou žlázu mám v pořádku, byla jsem i na gastru a až na žluč v žaludku žádný problém, odběry také v pořádku.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.24 14:20
@anicka_roz píše: Více

Strašně mě to štve, raději bych byla při těle než toto :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.24 14:27

A není problém spíš v tvojí rodině? Měřím stejně a roky jsem vážila 51kg a hubená jsem sice byla, ale ne nijak extrémně, jako anorektička jsem fakt nevypadala a jediný kdo s tím měl problém, byl můj otec, ale ten měl problém s každým :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.24 14:35
@Anonymní píše: Více

Také bych neřekla, že jsem nějak extra hubená, přítel říká, že vypadám normálně a kamarádky také, jen prostě rodina a já už jsem z toho také špatná :(

• Citovat
  • Upravit
1650
23.6.24 14:49

Jsem ještě vyšší a o kilo lehčí. Celý život poslouchám kecy o vychrtlinách. Lidi jsou hova**, nenaděláš s tím nic.
Bylo by fajn zjistit, jestli jsi v pořádku, a když jo, tak se váhou nezabývej. Doporučila bych krevní testy, jestli jsou v pohodě hormony, minerály, vitamíny atd. A když jo, tak ještě inbody diagnostiku, abys zjistila, jestli fakt normálně jíš vzhledem ke svému životnímu stylu.
Já jím taky 5× denně a vařím pro rodinu běžná pestrá jídla, ale díky inbody jsem zjistila, že bílkovin by mělo být ještě mnohem víc. Na pokrytí denní potřeby bílkovin potřebuješ cca 10 vajec, anebo ekvivalent v podobě masa, ořechů, luštěnin, mléčných výrobků… a když máš víc pohybu, tak je potřeba v jídle ještě přidat.
Zařadila jsem víc tmavého pečiva s větším množstvím bílkovin namísto rohlíků, sem tam si dám celý kelímek cottage jen tak, nebo do sebe natlačím tvaroh, ořechy… kupuju nově i potraviny jen pro sebe, které rodina nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
23.6.24 15:01

To mas jedno. Tak by ti rikali, ze ses tlusta. V podstate kdokoliv je moc hubenej nebo moc tlustej, ma mocvelky nos, male usi, bla bla. Tvoje rodina si asi potrebuje na tobe neco hledat.

• Citovat
  • Upravit
2002
23.6.24 15:06

Dlouho jsem při 166 cm vážila 50-51 kg. Po porodu dokonce 47 kg. Taky jsem nepřibírala, ať jsem snědla cokoli. Teď o pár let později už jsem na 56 kg. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.6.24 15:21

Jsem stejně vysoká jak ty a moje běžná váha byla dlouhá léta 49 kg, taky jsem poslouchala stejné řeči. :roll: Pak jsem nastoupila do své první práce a přibrala jsem 10 kg :lol: Myslím, že je to tím, že mám pravidelný režim a HLAVNĚ jsem psychciky naprosto v klidu, spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.24 15:30

Tak se buď musíš ohradit, ať s tím přestanou nebo pouštět jedním uchem dovnitř a druhým ven, nic lepšího asi nevymyslíš :think:

• Citovat
  • Upravit
2003
23.6.24 16:16

Tvůj problém není postava, ale tvoje toxická rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.24 17:30
@Meggiska píše: Více

Je mi 20 právě, takže už moc nepřiberu si myslím. Pokud teda nepočítám za pár let po porodu a tak :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.24 17:31

Vždy mám chuť říct že já vám také neříkám, že jste tlustí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat