Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mamoch píše:
Eva se mi líbí, bohužel dcera s ním spokojená není, prý je to nejhnusnější jméno, tak ho radši nedávejte:)
Dcera by byla nespokojená s každým jménem. Taky jsem měla období, kdy jsem svoje jméno nesnášela.
U nás ve školce se v jedné třídě sešly 2 Evy a jméno je to hezké
@lleennttiillkkaa Ba ne, dcera je dáááávno dospělá, už je docela stará
. Mě je to fuk, prostě se ji nelíbí, nesnáší ho, se mohla přejmenovat, neudělala to, tak ať „trpí“.
@laducha píše:
Co Lea? Ale nedočítala jsem.
Leu jsem uz navrhovala
Moje dcerka je Lea.
@warita píše:
Leu jsem uz navrhovalaMoje dcerka je Lea.
Pak už jsem dočítala ![]()
Dita nebo Edita. A nebo Mia, Lea, Ina.
Ivu nedavej. To neni zadna vyhra. Ivana je hrozne a Iva stale vysvetluje, jestli je Iva nebo Ivana nebo Iva pouze pouziva
. Znam to dobre
.
Mi se ted libi nejvic Meda a Dita.
Tak se musite kompromisovat na, Zita, nebo Edita.
Mama jeste- Soňa, Erika, Zoe, Julie, Ida, Maya.
My máme Evu a je to super jméno. Malá má čtyři roky a ještě jsme jinou Evičku nepotkali
Co se týče toho svátku - to jsem slyšela už tolikrát, že ot je blbý, že bude mít svátek na štědrý den…zajímavý je, že tolik Adamů se vyskytuje všude kolem nás, ale u kluků to asi nevadí
pak máme ještě Silvii a Šárku. Mě se líbila teda Darina a Zlata hodně, ale manžel neschávlil. Z vašeho výběru Zita ![]()
Mate vybrana hezka jmena. Nekomu muzou pripadat obycena, ale mne se libi.
3 z vaseho vyberu (vcetne Lindy) maji i nase dcery. ![]()
Evicku jsme chtela moc, ale zijeme v zahranici a zdejsi vyslovnost se mi nelibila. Jinak bych ji dala. ![]()
Z vašich jmén se mi líbí: Stela, Sára, Dana, Karla přesně v tohle pořadí. K Lindě by se hodila i Elena, Naďa, Nina, Darja, Lea/Leona
Co takhle Klér? Jinak Zita je taky moc pěkné. Karla takové tvrdé a vždycky mi to připomene Bestie Karla (vraždila holčičky).
K Lindě se mi líbí Leona a Adina nebo Klára.
Výběr jmen máte pěkný, libi se mi Kamila.
U vás ve výběru se pro mě sešly dva extrémy - jméno Kamila, které se mi hodně líbí, nedává se často, a jestli někdy budu mít druhou dceru, tak je Kamilka jasná.
A druhý extrém je Dana - všem, které znám, se říká Dáda. A nevím proč ani jak, ale co Dana = Dáda, tak to byla s prominutím ta největší búúú v okolí. Dáda (= Daniela) ovšem ne.
Takže Danu mám úplně na druhé straně spektra.