Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všechny vás zdravím zajímá mě jestli někdo podobnou zkušenost
Asi ze začátku mám 2 dcery 4 roky a druhá 4 měsíce moc toho tedy nenaspím vztáva cca 3× za noc a pak vztane starší kolem 7-8 a vyspáno takže si moc nelehnu
začalo mě tahat a bolet za krkem byla sem na Neurologii krčí páteř … a do toho my začaly strašné bolesti hlavy a nevolnost CT mozku v pořádku krevní obraz v pořádku jsem od mala více úzkostlivá takže už maluju čerta na zeď jestli je to příznak něčeho horšího nebo prostě jen krční páteř nevyspaní a samozřejmě nějaký ten stres taky je
dekuju mejte se hezky
Já mám nevolnosti zcela běžně od krční páteře, v těhotenství jsem kvůli tomu jednou skončila i na kapačkách v nemocnici ![]()
@Chiruna25 to je mi lito … ja sem na kapackach taky byla proti bolesti chvilku pomohla ale je to zpátky no hlavně mě stresuje ta strašná únava jakoby motání hlavy a ta nevolnost že dokáže takhle potrápit krční páteř…
@Daniela-1224 ono u tebe to bude všechno dohromady i s dětmi, no. Ale jako nevolnost, bolest hlavy a ještě závratě, to je u mě klasika, když mě to fakt chytne. Musím ale říct, že mi opravdu hodně pomáhá fyzio, ty peníze za to stojí ![]()
@Daniela-1224 píše: Více
Ahoj,
nevolnost, točení hlavy i migrény můžou mít spojitosti s krční páteří. Doporučila bych začít chodit na masáže, klidně bych to propojila s bankováním ![]()
@Chiruna25 urcite po nejakyvh kouku jo ja si myslim ze ty bolesti hlavy me vzdycky taky unavý kouknu po nějakým kde není čekačka půl roků