Křeče v břiše ve 28.tt

1522
24.5.13 11:24

Křeče v břiše ve 28.tt

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá v těhu měla křeče v břiše. Stává se mi to při chůzi (ať už rychlé, ale i pomalé) a v noci jsem dostala znovu křeč, ale tentokrát byla až moc bolestivá. Ještě mám i problém, že cítím v pravém lýtku takový tlak, jako bych v něm pořád měla křeč, ale jen tak slabou, že chodit normálně můžu, spát taky, ale ten tlak v tom lýtku prostě cítím. Magnesko mám 3× denně, ale nezabírá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.5.13 11:26

@gabka1988 co navštívit dr a poradit se s ním? otázka, kolik toho magnézka, jestli není třeba možné zvýšit dávku a pod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
24.5.13 11:28

@gabka1988 bolest břicha je trvala nebo dlouhodobá, nebo jen chvilková a po chvilce přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
24.5.13 11:29

@martina.se Já jsem byla u dr. v pondělí, říkala jsem jí to a ona už mi tu dávku zvýšila, ale nepomáhá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
24.5.13 11:30

@Zahradulinka dneska v noci to trvalo asi minutu až dvě než to polevilo, ale při té chůzi to je mnohem déle, někdy musím sedět i 10 minut, aby to odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
24.5.13 11:33

No na poslíčky je to asi brzy :nevim:.Pokud bolest přejde tím, že změníš polohu nebo s eti uleví jinou polohou, tak je to asi jen napínáním dělohy. Bílkovinu v moči nemáš, a nebo vysoký tlak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
24.5.13 11:39

@Zahradulinka Vysoký tlak ten nemám a bílkovinu v moči mám každou kontrolu u dr, ale jen slabě, teďka v pondělí poslala dr. znovu moč do laborky, tak uvidím, co vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
24.5.13 11:46

Pokud nemáš vyšší tlak, tak snad bude všechno v pořádku, pokud by jsi měla ještě křeče břicha a nebylo ti dobře, tak bych určitě vyrazila do nemocnice, tím nic nepokazíš. Pokud by bolesti břicha neustávali a nepomohlo ti ani změna polohy, tak určitě vyraž do nemocnice.Nebo pokud by ti bylo zle od žaludku, nebo ses něják víc zadýchávala než obvykle, tak jet určitě. Nechci tě strašit, jen je lepší když budeš pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
24.5.13 11:50

@Zahradulinka Určitě nechci nic podceňovat, přítel se mě včera ptal, jak jsem měla tu křeč, jestli už náhodou nerodím, jak mě viděl jak jsem se najednou svinula bolestí. Ale většinou to během chvilky přejde a nebo při změně polohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
24.5.13 11:54

To je dobře pokud ti pomuže změna polohy a po chvíli to přejde :kytka:.Uvidíš snad se to už nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.5.13 11:54

Ty bolesti znam. Jestli jsou ty krece jako pri MS nebo silnejsi a dole uprostred, muzou byt i od ledvin. Necitis i tlak v ledvinach? Hlavne v noci nebo kdyz dlouho sedis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.5.13 12:00

@gabka1988 Tvrdnutí bříška necítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
24.5.13 12:18

Lytko je normalni, ale s tim brichem bacha, tohle jsem mela dva tydny v prvnim tehotenstvi, doktor to oznacil za poslicky a nakonec z toho byl porod o 6 tydnu driv. Nechej si udelat monitor a doporucuju odpocinkovy rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.5.13 12:54

Já to měla podobně jako LadyTommy. Břicho bych nepodceňovala. Třeba u druhého porodu jsem byla hospitalizována ve 23. tt proto, že jsem cítila silnější bolesti v podbřišku - zdánlivě normální, ale za tři dny poté jsem dostala kontrakce, které se naštěstí pomocí léků podařilo rozehnat. Pokud si nejsi jistá, zavolej na ambulanci do nemocnice, tak jsem to řešila já a vždy se to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
24.5.13 13:02

Před chvílí jsem šla do obchodu a po cestě jsem cítila, jak mi začínala bolest na pravé straně břicha a pak přes spodek to přešlo i do druhé strany a pak se to dostane do křeče. Na chvíli jsem si sedla a ono to polevilo a pak už to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí