Krém na dort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
7.4.13 21:18

@ankasz Odkaz je o kousek výš. :) Byl opravdu moc dobrý. Doporučuju upéct i dva dny dřív a nechat v chladu, je pak ještě lepší.
Jo a není tam popsaný správně ten krém - vyrobíš to, co oni nazývají náplň a vmícháš krém (tj. salko s máslem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.4.13 21:20

@Prcíček No, dort to je, kdyz je to z dortove formy ;)

A chtela lehky krem. Ja klasicke kremy z cukru, masla a mouky neshledavam lehkymi, ale hnusnymi, tak me napadlo, ze by ji tvarovohy tip mohl potesit… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1679
7.4.13 21:20

Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.4.13 21:21

Nějaký krém s jogurtem třeba někdo neděláte? Možná sháním nemožné, ale chtěla bych, aby ten krém nebyl moc tučný a sladký a bylo ho hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
7.4.13 21:21

Já si v poslední době dost oblíbila tenhle http://www.toprecepty.cz/…-nesrazi-se/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
7.4.13 21:22

Jo to delame do nepecenych dortu- jogurt, slehacka a nebo zakysn. Sm. Ja mam teda nejradeji z dortu maso:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
7.4.13 21:22

Naše rodina si oblíbila jahodový krém-půl kila jahod, rozmixovat, dát vařit, přidat 1 vanil nebo jahodový pudink+samozřejmě cukr. Po vychladnutí vmýchat máslo(množství zaléží na tobě. Klidně jen půlku nebo celé. Je to jedno). Chutná jako jahodová zmrzlina. A na dort je nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
7.4.13 21:24
@Tiger-lily píše:
@Prcíček No dělala jsem i puding + máslo + tvaroh, to už bylo lepší :D jestli někdo nezná nějaký recept na takové ty jemné krémy, co mají v cukrárnách?

tak to jsou bohužel šlehačkové krémy a ty se do lecjakého dortu nehodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.4.13 21:25

@Prcíček Takže se do ušlehané šlehačky zašlehá jogurt? V jakém asi poměru? (řízek před dortem je jasnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.4.13 21:26

@Piuse :palec: a dá se obměnit ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.4.13 21:27

@PeťulaK Mezi tenké piškotové pláty by to nešlo použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
7.4.13 21:28
@Tiger-lily píše:
@Prcíček Takže se do ušlehané šlehačky zašlehá jogurt? V jakém asi poměru? (řízek před dortem je jasnej :mrgreen:

No vyslehas slehacku a pridas bud zakysanku nebo jogurt a zelatinu. Pomer si nepamatuju( delame ho hlavne v lete) ale mam za to 1:1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
7.4.13 21:29

No k tomu piskotu fakt nevim.. To bych tam spis dala ten tvaroh krem z misa rezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.4.13 21:29

Dělávám tvarohovo-šlehačkový a je výborný. Dva tvarohy (vanička), jedna nebo dvě šlehačky (spíš dvě, ale dneska jsem dělala s jednou a taky to jde), ztužovač šlehačky a vanilkovej cukr (dávám 3-4 sáčky). Piškot dělám úplně obyč (4 vejce, 150g cukru, 120g pol. mouky, půl lžičky prdopeč). Rozkrojím, naplácám krém, nakrájím do toho ovoce, pak to zase zarovnám trochou krému, přiklopím a krém dám i nahoru. Krém se může dát i do zdobičky a udělat se z něj nějaký cukrbliky, nebo se na něj může poklást ovoce a polít ještě želatinou. Zatím to mělo všude úspěch, je to lehké, dobré, nadýchané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
7.4.13 21:30

@Tiger-lily já myslím že jo. Maliny jsou taky moc dobrý. Jiné ovoce jsem zatím nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí