Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jsem hrozně vystrašená, náš malej po napapání ublinkl a má v tom krev. Takovou tmavou, jako starou. Jinak je bez problémů, bez teplotek, spokojenej… ![]()
Je nám šest měsíců a pořád kojím. Nevíte někdo o co může jít??
ahoj kimi,
nemas nejakou i malinkou ranku na prsu? taky se me to stalo a zjistila jsem, ze mi mala vytahla pri papani krev.
ivana
Kimi, mě se stalo něco podobného - v blinkání byla krev, a zjistila jsem, že jak jsem měla ragádu na bradavce, tak mrňous mi jednak ten strup uvolnil a navíc ono to pak trošku krvácelo.
Moc a moc vám děkuju, udělala jsem revizi na potrubí a máme tam ranku
sice zítra zajdu k doktorce, ale už jsem klidnější, asi to bude z toho. ![]()
Ahoj Kimi, pozorně to sleduj. Kdyby té krve bylo čím dál tím více běž na pohotovost. Mě se něco podobného taky stalo s Kubíčkem. Blinkal krev, nejdříve starou, natrávenou, hnědou a postupně (druhý den) už jasně červenou. Byl to nedostatek vitamínu K. Byli jsme s tím v nemocnici týden.
Přeji ti, ať je to opravdu jenom ta prasklinaka na prsu.
Radka a Kubíček
ahoj.
je možný,že je to jen rankou,neděs se.ale pro jistotu bych opravdu zašla k lékaři.Já to nechala být a pak jsem měla ohromné problémy-nakonec mi museli laktaci zastavit,ale je fakt,že moje dcerka nepila sama-odstříkávala jsem a po roce toho měly holt prsa dost.
mm
Já jsem taky našla krev v blinkání a dost mě to vyděsilo. Byli jsme tři dny v nemocnici a naštěstí všechno bylo ok. Já jsem Vilíkovi odsávala soplíky a asi jsem ho trochu škrábla v nosíku a krev se dostala těma spojenýma trubičkama až do žaludku. Taky jsem hned kontrolovala, jestli nemám na bradavce ranku. Pro nás to dopadlo naštěstí dobře.
Martina
Ahoj, mám stejný problém. Co ale dělat? Nekojit z prsa kde mám tu ranku nebo můžu?