Krev v blinkání

32
22.2.05 16:49

Krev v blinkání

Ahoj, jsem hrozně vystrašená, náš malej po napapání ublinkl a má v tom krev. Takovou tmavou, jako starou. Jinak je bez problémů, bez teplotek, spokojenej… 8O
Je nám šest měsíců a pořád kojím. Nevíte někdo o co může jít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
22.2.05 17:05

ahoj kimi,
nemas nejakou i malinkou ranku na prsu? taky se me to stalo a zjistila jsem, ze mi mala vytahla pri papani krev.
 ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
22.2.05 17:08

Kimi, mě se stalo něco podobného - v blinkání byla krev, a zjistila jsem, že jak jsem měla ragádu na bradavce, tak mrňous mi jednak ten strup uvolnil a navíc ono to pak trošku krvácelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.05 17:54

Moc a moc vám děkuju, udělala jsem revizi na potrubí a máme tam ranku 8O sice zítra zajdu k doktorce, ale už jsem klidnější, asi to bude z toho. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.2.05 19:33

Ahoj Kimi, pozorně to sleduj. Kdyby té krve bylo čím dál tím více běž na pohotovost. Mě se něco podobného taky stalo s Kubíčkem. Blinkal krev, nejdříve starou, natrávenou, hnědou a postupně (druhý den) už jasně červenou. Byl to nedostatek vitamínu K. Byli jsme s tím v nemocnici týden.
Přeji ti, ať je to opravdu jenom ta prasklinaka na prsu.
Radka a Kubíček

• Citovat
  • Upravit
1503
22.2.05 21:22

ahoj.
je možný,že je to jen rankou,neděs se.ale pro jistotu bych opravdu zašla k lékaři.Já to nechala být a pak jsem měla ohromné problémy-nakonec mi museli laktaci zastavit,ale je fakt,že moje dcerka nepila sama-odstříkávala jsem a po roce toho měly holt prsa dost.
 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.05 08:36

krev v blinkání

Já jsem taky našla krev v blinkání a dost mě to vyděsilo. Byli jsme tři dny v nemocnici a naštěstí všechno bylo ok. Já jsem Vilíkovi odsávala soplíky a asi jsem ho trochu škrábla v nosíku a krev se dostala těma spojenýma trubičkama až do žaludku. Taky jsem hned kontrolovala, jestli nemám na bradavce ranku. Pro nás to dopadlo naštěstí dobře.

Martina

• Citovat
  • Upravit
860
2.11.13 10:49

Ahoj, mám stejný problém. Co ale dělat? Nekojit z prsa kde mám tu ranku nebo můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí