Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret Krvaceni bys resila umelym dychanim? Jedine operace! ![]()
@TopSecret píše:
To mas recht. Se mela vzpamatovat rychlejc a dat ji umely dychani.
Nebo ji jen chytit za ocas, u majitele to zabírá tak proč ne u jeho kámošů ![]()
Stejně to byla jen nějaká chcíplotina, kterou skolilo, když dostala ocasem po hlavě. Třeba se k cíli probojovala nějaká jiná spermie z jednotky rychlého nasazení. Tahle jen opustila jako pochroumaná bojiště.
@Martha03 píše:
Nebo ji jen chytit za ocas, u majitele to zabírá tak proč ne u jeho kámošů
Chytit za ocas a roztočit nad hlavou, však ona se probere ![]()
@bartsch píše:
Chytit za ocas a roztočit nad hlavou, však ona se probere
Ale jak začne mňaukat tak chytá za spatnej ocas
![]()
Krev v ejakulátu značí nejčastěji problémy s močovou trubicí, se ztrátou elasticity trubice. Sledoval bych, zda krev je čerstvá, červená, nebo již starší, načernalá. Během výronu ejakulátu se trubice musí krátkodobě roztáhnout, aby tam toho tolik za tak krátkou dobu prošlo. Doporučil bych dostat do těla dostatek rutinu, ať již ve formě syntetických tabletek Ascorutin, nebo ve formě tepelně neopracované pohanky (některé formy pohanky jde odmočit a nabobtnají samy). Při přetrvávajících problémech kontaktovat urologa.
Nejsem zakladatelka ale musím reagovat, nepřipadáte si za ty odpovědi už trapně? Ono to opravdu může signalizovat nemoc. Zažila jsem v rodině také urologicky problém. Paní se jen zeptala a vy si dokážete jen dělat srandu. Opravdu se stydte.
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka ale musím reagovat, nepřipadáte si za ty odpovědi už trapně? Ono to opravdu může signalizovat nemoc. Zažila jsem v rodině také urologicky problém. Paní se jen zeptala a vy si dokážete jen dělat srandu. Opravdu se stydte.
Vis, jak velka je spermie? Jestli ne, tak ti to reknu, 0,05mm, myslis si, ze by si videla okem, pri takove velikosti, spermii krvacet
?A jeste k tomu jednu? ![]()
Edit:Dokonce krev v jedne spermii, tudis vnitrni krvaceni ![]()
No jo, tak holka špatně nazvala diskuzi. Osobně mi vtipkování nevadí, ale pokud by mohlo jít o něco vážnějšího, tak se držím zpátky. A tady jsem ráda, že se zakladatelce dostalo i nevtipných odpovědí. K dotazu. Zakladatelko, sledovala bych to, při dalším výskytu krve v ejakulátu by měl partner navštívit lékaře.
@Anonymní píše:
Mě připadá trapná otázka, pokud teda není od 13ti leté holky…
Jestli píše, že po tom z ní vyteklo něco krvavýho, tak má asi menstruaci néé…
![]()
Kdyby mi z vocasu kapala krev, asi bych to poznal, třeba při močení, alespoň si to myslím, nemůžu to tvrdit s jistotou, protože jsem chlap…
![]()
Nemáte pravdu, pokud by byl např. problém s prostatou byla by krev jen ve spermatu a opravdu by jste to pri močení nepoznal. Lidi zkusme se alespoň někdy chovat normálně.
@Anonymní píše:
Nemáte pravdu, pokud by byl např. problém s prostatou byla by krev jen ve spermatu a opravdu by jste to pri močení nepoznal. Lidi zkusme se alespoň někdy chovat normálně.
A nebylo by normalnejsi, jit k doktorovi?
@wildcherry píše:
A nebylo by normalnejsi, jit k doktorovi?
Ne, nebylo…
![]()