Krev ve spermii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
1.11.19 08:46
@Anonymní píše:
Nemáte pravdu, pokud by byl např. problém s prostatou byla by krev jen ve spermatu a opravdu by jste to pri močení nepoznal. Lidi zkusme se alespoň někdy chovat normálně.

No a pokud potřebujeme moralizovat ostatní, nebylo by od věci nedávat příspěvek anonymně. Nebo se snad stydíš za svůj názor? Pokud někdo podá takto svůj dotaz, nejde ani reagovat jinak, jelikož pokud někdo nemá základní znalosti anatomie a funkce svého těla ať už jde o vagíny nebo penisy měl by se buď vrátit do školy a nebo navštívit toho jak se tomu říká :think: doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.11.19 08:48
@wildcherry píše:
A nebylo by normalnejsi, jit k doktorovi?

No, to bys po některých lidech chtěla moc. Vždyť epipi tady kohokoliv virtuálně vyšetří, stanoví diagnózu a určí i následnou léčbu. Případně se tyto kroky vynechají a věští se z křišťálové koule nebo kávové sedliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
1.11.19 08:49
@Martha03 píše:
No a pokud potřebujeme moralizovat ostatní, nebylo by od věci nedávat příspěvek anonymně. Nebo se snad stydíš za svůj názor? Pokud někdo podá takto svůj dotaz, nejde ani reagovat jinak, jelikož pokud někdo nemá základní znalosti anatomie a funkce svého těla ať už jde o vagíny nebo penisy měl by se buď vrátit do školy a nebo navštívit toho jak se tomu říká :think: doktora…

Co to vlastně je ten doktor…?
Až budu mít nějaký zdravotní problém, obrátím se s dotazem na emimino… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.11.19 08:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
1.11.19 09:07

Obnovuji diskusi. Mám dotaz…
Mám nepravidelnou pracovní dobu. Asi tři dny jsem byl mimo domov od rána do večera, večer jsem se ještě stavil např. v hospodě, kde jsem se bavil do ranních hodin, vypil několik kafí a limonád. Do postele jsem se dostal až v 6 ráno a vždy kolem 8mé mě vzbzdil močový měchýř. Pak už jsem neusnul, tak jsem se vydal za pracovními povinnostmi, takhle jsem to táhl tři dny a noci. Teď mám od včerejška pár dnů volno. Včera po obědě jsem si lehl k televizi a asi na hodinu jsem usnul… Je to normální…???
Mám obavy, že jsem ty tři dny trpěl nespavostí, která se zvrhla v problémy s močovým měchýřem nebo prostatou a poté to přešlo ve spavou nemoc… Máte někdo podobnou zkušenost…??? :nevim:
Píšu anonymně, kvůli zaměstnavateli a rodině… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 15:36

Pripichla jsem se, take mi to vtipne neprijde, prave ted hledam infa co znamena krev ve spermatu. Partnerovi se to stalo poprve a ta krev byla dost viditelna, za den uz ji tam mel daleko mene, ale taky je vydeseny. Je mu 50 + a prostatu ma v poradku, byl na kontrole pred pul rokem.

• Citovat
  • Upravit
76450
3.7.25 15:38
@Anonymní píše: Více

no tak na to je jediná rada, ať jde k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2232
3.7.25 17:13

Možný zánět - doktor.