Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve spermii? Ty jo, to jste to zkoumali hodně dopodrobna, když víte že v jedné spermii měl krev :X
@skorotehotna píše:
Ve spermii? Ty jo, to jste to zkoumali hodně dopodrobna, když víte že v jedné spermii měl krev :X
umírám
![]()
Tak jestli z něj vypadla jen jedna spermie a ještě k tomu krvavá, tak moc šncí nevidím ![]()
@skorotehotna píše:
Ležela jsem a cítila jak se me něco teče tak jsem se podivala a tam byla krev 🙄 🙄
Není nad to mít vedle postele mikroskop, to jsou pak chuťovky
jak mohl jako mít ve spermii krev, každopádně pokud jsi viděla spermie tak asi těhotná nebudeš, oni musí tam a ne ven… ![]()
@Anonymní píše:
Ležela jsem a cítila jak se me něco teče tak jsem se podivala a tam byla krev 🙄 🙄
Tak ta byla z tebe a ne z něho…
@Anonymní píše:
víš jak malá je spermie, tu lze vidět pouze pod mikroskopem
@Martha03 píše:
Není nad to mít vedle postele mikroskop, to jsou pak chuťovkyjak mohl jako mít ve spermii krev, každopádně pokud jsi viděla spermie tak asi těhotná nebudeš, oni musí tam a ne ven…
Je možné, že jsi se při tom nějak poranila a tím pádem se pak spermie zbarvily…
To je vážně míněnej dotaz? Myslíš, že spermie se poranily, a tak krvácej??
Krev byla z tvého, nebo jeho drobného poranění. Možná by stálo za to osvěžit si biologii, než se „špatně“ rozmnožíte
![]()
Zdravím.. Mela bych dotaz.. Manzel se do me udelal, ale ve spermii měl krev, bylo to dva dny před ovulaci.. Mam jeden den zpoždění. Myslite že můžu být tehotna? Příznaky zatím žádné.