Krev ve stolici po průjmu

3683
13.7.12 18:37

kREV VE STOLICI PO PRŮJMU

Ahojky, nemate nekdo zkusenost?

Mám 20ti měs. synáčka,3 dny měl průjem, šli jsme k mudre a tam nám udělala výtěr, ve středu byla stolice 2× denne a byla už kašovitá, ve čtvrtek ráno o5 KAŠOVIVÁ, a odpo další stolice ale už tam měl pár teček krve, teda zdálo s emi to jako krev. dneska jedna stolice a o5 tečky asi tak 5…

Výsledek výtěru ještě nemáme, tak nevím zda máme jet do nemocnice nebo počkat do pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
13.7.12 18:59

Myslím si, že to je následek podrážděného střeva…uvidíte z výsledků výtěru..Asi bych ještě vyčkala, pokud synek nemá větší potíže, jako bolesti břicha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
13.7.12 18:59

To bude po tom průjmu ( jak je střevo a konečník podrážděný), vydrž na výsledky výtěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
13.7.12 20:38

Ahoj,
malý měl neco podobného. Vyklubala se z toho campylobakterie. Ta je typická pro krev v průjmu. Dbej na to, aby malý hodně pil. A nasaď bezmlíkovou dietu.
Přeji bzrké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
13.7.12 21:23

U nás taktéž - campylobakter. Skutečně prý typický příznak. Jinak pozor, můžou udělat výtěr a nic nezachytí, když u druhého kontrolního výtěru doktorka jásala, jak se toho pěkně zbavil, nadhodila jsem, že mu pořád není dobře, tak udělali další a měl ho tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
13.7.12 22:27

No my uz campylobaktera mela v 1 mesici zivota :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.7.12 13:00

Jestli jste byli na výtěru, tak je to o. k.
Jinak obě děti moje, když měli velký průjem, tak občas jsem zahlédla takové krvavé nitky, může to být i z podráždění nebo z toho, jak tlačí…výtěr měli vždy negativní a po průjmu bylo zase vše v pohodě, i když bobky jsem pak kontrolovala furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
14.7.12 15:10

No ja je kontroluji furt, od 1mesice jak jsme meli tu campylobakterii, a pak nas trapili obcas hleny, tak vzdy s plenou litam pod svetlo astuduju, pridadam si jak blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí