Krevní obraz. Prosím o vysvětlení

4
8.8.24 19:34

Krevní obraz. Prosím o vysvětlení

Pomůže prosím někdo a vysvětlí? Je tam něco vyloženě špatně? Bohužel, paní doktorka není příliš ochotná, nic nevysvětlila, a já už nemám sílu se dožadovat. Hodlám přejít k jinému lékaři, ale zatím bych ráda alespoň tušila, jak na tom jsem. Moc děkuji za jakoukoli pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7956
8.8.24 19:41

Krevní obraz je v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
8.8.24 20:03

V pohodě, nic neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
8.8.24 20:07

Krevní obraz v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.8.24 20:15

Uff, tak moc děkuju! Už i tak mám problémy s čípkem, cystami, vejcovodem… tak aspoň obraz mám dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
8.8.24 21:16

Co to je sakra za doktora, že ti k tomu neřekne ani bů :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4
8.8.24 21:50

@Missinecka Sama jsem překvapená… a smutná. Dnes jsem měla pocit, ze vyloženě obtěžuji, protože jsem přišla neobjednaná. Mám projevy zánětu a k tomu ty další potíže. Už toho asi bylo moc najednou na probrání :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16158
8.8.24 23:27
@Tes92 píše: Více

Vím, že je to opravdu náročná profese, ale přece jen, by si měl „dobrý“ lékař, na svého pacienta udělat čas a věnovat mu patřičnou pozornost a to, bez ohledu na své momentální osobní rozpoložení…
To by se mělo týkat všech, kteří pracují a jsou v přímém kontaktu s lidmi, včetně mobilních operátorů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
9.8.24 09:10

no a tu krev ti nabíral lékař, nebo sis to někde nechala nabrat sama a pak jsi chtěla probrat výsledky? Jako jestli jsi sis někde nechala nabrat krev a pak neobjednaná přišla konzultovat výsledky, tak se úplně nediv že z toho lékař nebyl nadšený. Jestli ti to nabíral lékař tak ti k tomu mohl říct to že máš výsledky úplně v normě. Známy zánětu v laboratoři nemáš (i když tedy v krevním obraze není diferenciál, ale celkové leukocyty jsou v normě a CRP nízké, tak to pro zánět nesvědčí) a těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.8.24 09:19

Tu krev mi bral lékař na základě podezření ze zánětu. Neobjednaná jsem přišla nejen kvůli pálení a svědění, ale i velkých bolesti v podbřišku. Prostě jsem měla něco akutního, tak ano dovolila jsem si prostě dojít. A dokonce jsem i předtím volala, že dojdu, protože mám ty velké bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
9.8.24 09:42

no a když ses zeptala na výsledky krve tak ti neřekl nic? Nebo řekl že to je v pořádku? V těch výsledkách není nic k rozebírání, prostě vše zcela v normě. Jestli máš ale opakované vaginální záněty tak by bylo fajn mít nabranou glykemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí