Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, urcite je mozne ze je jeste brzy, na krev si zajdi az tak tyden po vynechané ms, to už bude jistojistě průkazné..
Ahoj, děkuju za příspěvek. Já jsem doufala, že by to v krvi mohlo být vidět už takhle brzy ![]()
Markétko, ještě je brzy i na tu krev. Doporučuje se až kolem deseti dnů zpoždění, já byla 9 dní po zpoždění. Těhotná být můžeš. Také mě pobolívalo bříško a hned jsem měla bolestivá a citlivá prsa a k tomu další příznaky. Takže držím palce a vydrž to ještě ![]()
Děkuju. Já mám bolestivá prsa už třetí den, ale jen po stranách, normálně pravidelně každý měsíc jsem měla bolestivé i bradavky a to teď nemám a co je nejzajímavětší je to, že ty bolestli trvají vlastně od ovulace a jsou pravidelné jak malinkaté kontrakce, o víkendu jsem si to počítala a je to 10 vteřin bolest - 10 vteřin pausa
. Nějak to ten týden ještě vydržím a uvidíme ![]()
já jsem 14dní po transfru. Těhotenský test pozitivní, menstruace nikde, ale test na HCG není prý tak vysoký tak musím v pondělí znova na krev. Nevím co to znamená
PetulaPal píše:
já jsem 14dní po transfru. Těhotenský test pozitivní, menstruace nikde, ale test na HCG není prý tak vysoký tak musím v pondělí znova na krev. Nevím co to znamená
to znemná,že jsi ještě krátce těhu,tak počkej a dojdi si později znovu na krev,jinak mnoho štěstí ![]()
Dobrý den, tímto dotazem se omlouvám zakladatelce, mám trochu podobný „problém“. Minulý týden ve středu jsem byla na krvi, protože mi vyšly 4 těhot. testy pozitivně (dva byly od mamatestu, další nějaké levnější), ovšem krev mi vyšla negativně. A v pondělí to bude druhý týden vynechání MS. Je tedy možné, že i „toto“ je na krev brzy? Nějak tomu nerozumím
. Děkuju za případné reakce
Holky, měla jste s tím některá zkušenost? Zase mi vyšla druhá čárka, mám nevolnosti, zvracela jsem, vadí mi najednou některé vůně, i prsa jsou citlivější a hlavně, MS nikde. Zítra se chystám volat dr., dnes jsem to nestihla. Nebo kam zajít k odběru krve, aby mi to zjistili jako samoplátce? Díky, Kája
Ahojky,
já si nakonec zašla na polikliniku a tam mi udělali test za 220,– Kč.
Tak záhada vyřešena. Sestra mi po telefonu špatně sdělila výsledek, test je pozitivní, takže brouk v hlavě je vyřešen
. Díky, K. ![]()
Dobry den vcera mi na gyne brali krev dnes sem tam volala a je negativni.ale ja si myslim ze 7 dni po pohl. styku je jeste brzy mate nekdo podobnou zkusenost ze krev byla neg. a presto ste byli?
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat dneška jsem byla u gynekologa dělal mi utrazvuk tam nic nebylo poslal mě na krevní testy.. Výsledky nudu mít až v pondělí. Mám 6 den zpoždění a testy mi vyšli takto… Bojím se že to bude negativní… Děkuji
@LucinkaNatynka Ty testy vypadají slušně pozitivně, ale nijak mě neudivuje, že na UTZ není nic vidět, byla jsi tam moc brzo.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s negativním krevním testem na přítomnost HCG týden před očekávanou menstruací a přesto jste byli v jiném stavu? CCa od 3-4 dne po ovulaci mám bolesti jako před menstruací, gynekolog nic nenašel a vzhledem k tomu, že se pokoušíme o mimi, je možné, že jsou to opravdu příznaky těhotenství. Dostat to mám až za týden, dnes jsem byla na krvi, ale řekli mi negativní. Je možné, je to ještě brzy? Děkuji za odpovědi. Markéta.