Krevní testy HCG

Marrkkétta
7.4.10 15:07

Krevní testy HCG

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s negativním krevním testem na přítomnost HCG týden před očekávanou menstruací a přesto jste byli v jiném stavu? CCa od 3-4 dne po ovulaci mám bolesti jako před menstruací, gynekolog nic nenašel a vzhledem k tomu, že se pokoušíme o mimi, je možné, že jsou to opravdu příznaky těhotenství. Dostat to mám až za týden, dnes jsem byla na krvi, ale řekli mi negativní. Je možné, je to ještě brzy? Děkuji za odpovědi. Markéta.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
7.4.10 15:09

ahoj, urcite je mozne ze je jeste brzy, na krev si zajdi az tak tyden po vynechané ms, to už bude jistojistě průkazné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marrkkétta
7.4.10 15:24

Ahoj, děkuju za příspěvek. Já jsem doufala, že by to v krvi mohlo být vidět už takhle brzy :roll:

• Citovat
  • Upravit
12064
7.4.10 16:22

Markétko, ještě je brzy i na tu krev. Doporučuje se až kolem deseti dnů zpoždění, já byla 9 dní po zpoždění. Těhotná být můžeš. Také mě pobolívalo bříško a hned jsem měla bolestivá a citlivá prsa a k tomu další příznaky. Takže držím palce a vydrž to ještě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marrkkétta
7.4.10 16:26

Děkuju. Já mám bolestivá prsa už třetí den, ale jen po stranách, normálně pravidelně každý měsíc jsem měla bolestivé i bradavky a to teď nemám a co je nejzajímavětší je to, že ty bolestli trvají vlastně od ovulace a jsou pravidelné jak malinkaté kontrakce, o víkendu jsem si to počítala a je to 10 vteřin bolest - 10 vteřin pausa 8-o. Nějak to ten týden ještě vydržím a uvidíme :wink:

• Citovat
  • Upravit
PetulaPal
9.4.10 16:07

já jsem 14dní po transfru. Těhotenský test pozitivní, menstruace nikde, ale test na HCG není prý tak vysoký tak musím v pondělí znova na krev. Nevím co to znamená

• Citovat
  • Upravit
14075
10.4.10 13:30
PetulaPal píše:
já jsem 14dní po transfru. Těhotenský test pozitivní, menstruace nikde, ale test na HCG není prý tak vysoký tak musím v pondělí znova na krev. Nevím co to znamená

to znemná,že jsi ještě krátce těhu,tak počkej a dojdi si později znovu na krev,jinak mnoho štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
11.4.10 18:00

Těhot.test pozitivní, krev negativní

Dobrý den, tímto dotazem se omlouvám zakladatelce, mám trochu podobný „problém“. Minulý týden ve středu jsem byla na krvi, protože mi vyšly 4 těhot. testy pozitivně (dva byly od mamatestu, další nějaké levnější), ovšem krev mi vyšla negativně. A v pondělí to bude druhý týden vynechání MS. Je tedy možné, že i „toto“ je na krev brzy? Nějak tomu nerozumím :nevim: . Děkuju za případné reakce

• Citovat
  • Upravit
anonymka
12.4.10 21:02

Holky, měla jste s tím některá zkušenost? Zase mi vyšla druhá čárka, mám nevolnosti, zvracela jsem, vadí mi najednou některé vůně, i prsa jsou citlivější a hlavně, MS nikde. Zítra se chystám volat dr., dnes jsem to nestihla. Nebo kam zajít k odběru krve, aby mi to zjistili jako samoplátce? Díky, Kája

• Citovat
  • Upravit
914
13.4.10 18:12

Ahojky,
já si nakonec zašla na polikliniku a tam mi udělali test za 220,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
13.4.10 20:46

Tak záhada vyřešena. Sestra mi po telefonu špatně sdělila výsledek, test je pozitivní, takže brouk v hlavě je vyřešen :-D . Díky, K. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
914
13.4.10 21:15

Takže gratulujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.10.12 15:57

Dobry den vcera mi na gyne brali krev dnes sem tam volala a je negativni.ale ja si myslim ze 7 dni po pohl. styku je jeste brzy mate nekdo podobnou zkusenost ze krev byla neg. a presto ste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 21:25

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat dneška jsem byla u gynekologa dělal mi utrazvuk tam nic nebylo poslal mě na krevní testy.. Výsledky nudu mít až v pondělí. Mám 6 den zpoždění a testy mi vyšli takto… Bojím se že to bude negativní… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
18.6.15 21:26

@LucinkaNatynka Ty testy vypadají slušně pozitivně, ale nijak mě neudivuje, že na UTZ není nic vidět, byla jsi tam moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí