Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucinkaNatynka Je moc brzy. Hcg bude zítra pozitivní. Uvidíš. ![]()
@LucinkaNatynka Tohle negativní nebude
Jen jsi šla k MUDr. moc brzo a nebylo ještě nic vidět. Gratuluju ![]()
@LucinkaNatynka píše:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat dneška jsem byla u gynekologa dělal mi utrazvuk tam nic nebylo poslal mě na krevní testy.. Výsledky nudu mít až v pondělí. Mám 6 den zpoždění a testy mi vyšli takto… Bojím se že to bude negativní… Děkuji
Ještě je brzo, aby to bylo na Utz vidět. Jses tehotna. Gratuluji.
Všem moc děkuji za názory.. Snad máte pravdu a budem se moci radovat… ![]()
Příspěvek upraven 18.06.15 v 21:40
@LucinkaNatynka Na zítřek držím palce. Uvidíš, že budeš spokojená. ![]()
@fiona313 děkuji snad se v pondělí dozvím samé dobré zprávy..
Ahoj holky, my jsme po IVF nechali jsme zavést 2 vajíčka, testy pozitivní, HCG v úterý bylo 527
30.6. jdu na první kontrolu tak jsem zvědavá jestli tam budou dvojčátka nebo ne
a hlavně jestli bude všechno v pořádku
dnes jsem pro jistotu testovala a čárka tam je ![]()
Ahoj holky, já si nechala vzít krev cca 11 DPO a Hcg bylo 64. Malinké, ale už bylo…A to jsem měla ještě týden čas do MS. Ale každé tělo reaguje jinak a nikdo není stejný…Takže vše je možné…A teď jsme 15 tt… Všem držím palce
L.
Ahoj, myslíte, že 10. den od oplodnění (3 dny před ovulkou) by už z krve bylo poznat těhu?
3 dny před ovulací byl styk, čili test 7 dní po ovulaci? Jinak teda oplodnění se koná po ovulaci, nikoliv v den styku…
U malé části těhotenství by se z krve ukázaly „nějaké drobné“, které by dost laborek vyhodnotilo negativně. U dost těhotenství by se neukázalo ani to.
Ahojky, můžete mi někdo poradit prosím? 4 mi mešká MS, těhotenský test ClearBlue pozitivní 1-2+ ale klasické jen slabá druhá čárka, má cenu již jít na odběr krve jako samoplátce? Dr. Mě objednala až za 14 dní ![]()
@Luci1810 jestli chces mit jistotu, tak na krev zajit muzes. Ta bude pozitivni.