Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eviku-miluna děkuju,jsem strašně šťastná…po 11 měsících neustálého zklamání se to povedlo zrovna ve chvíli, kdy jsme doplatili 40000,– za dovolenou určenou pro regeneraci a konečně už i početí…no a teď mám dilema, jestli jet, nebo nejet…mno… 11.8. jdu k dr. Tak to s ní prokonzultuji…zase si říkám, že spousta žen letí na dovču a až tam zjistí těhotenství…no uvidím… každopádně už to na mě začíná být pěkně znát- průjem, bolavá prsa, únava a hlad
![]()
ahoj, mam 2 mesic jen spineni, bolestiva prsa, bolesti v podbrisku a zvetsenou delohu. testy jsem si delala 3× a vse negat.,byla jsem tedy na UZ a zatim nic. rano jdu na hcg krevni testy. myslite ze bych tedy mohla byt tehu?O vikendu mi zacalo byt i nevolno. dekuju
@janulka35 To těžko, když máš divný cyklus už 2 měsíce a testy neg. a na ultrazvuku nic. Nevysazovala jsi někdy nedávno HA?
nevysazovala jsem HA.byla jsem na te krvy tak zejtra uvidim. ale mam uz dve dcery a u obou jsem to mela obdobne.ba naopak jsem mela asi jeste 3× MS nez se to zjistilo.a uplne normalni jako kdybych nebyla tehu.
proc myslis.dnes jsem byla na te krvy tak zitra uvidim ale dekuji ti
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Jsem 2 měsíce po samovolným potratu bez revize. Ted týden přes MS, bolestivá, natekla prsa, olezla vyrazkou, která byla i před potratem.. Na ultrazvuku zvětšená sliznice, hcg v krvi negativní. Je to přece jen ještě týden před očekávanou MS máme ještě nějakou šanci, že mimi tam je? Doktorka nás zatím nechává doma a prej čekat. Nervozita je ale obrovská. Děkuji
@lucije28 píše:
@AnonymkaAnonymka - může, nemusí. Musíš vyčkat…
Už by to v té krvi ale asi nejspíš bylo, že?
@AnonymkaAnonymka píše:
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Jsem 2 měsíce po samovolným potratu bez revize. Ted týden přes MS, bolestivá, natekla prsa, olezla vyrazkou, která byla i před potratem.. Na ultrazvuku zvětšená sliznice, hcg v krvi negativní. Je to přece jen ještě týden před očekávanou MS máme ještě nějakou šanci, že mimi tam je? Doktorka nás zatím nechává doma a prej čekat. Nervozita je ale obrovská. Děkuji
Výška sliznice ti nic neřekne. Je vysoká v těhotenství i před menstruaci. Týden před očekávanou menstruaci je i na krevní test brzo. Proč tě doktorka nechává doma?
Týden před ms jsem měla v krvi hcg 10, každá jsme jiná, mohla si mít ovulaci později, uvidíš, přeji ať to vyjde.
@mi.anetka píše:
Týden před ms jsem měla v krvi hcg 10, každá jsme jiná, mohla si mít ovulaci později, uvidíš, přeji ať to vyjde.
Děkuji
@karkarka píše:
Výška sliznice ti nic neřekne. Je vysoká v těhotenství i před menstruaci. Týden před očekávanou menstruaci je i na krevní test brzo. Proč tě doktorka nechává doma?
Protože jsem znova olezla a neví se proč a po potratu nechce nic podcenit
@Marrkkétta píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s negativním krevním testem na přítomnost HCG týden před očekávanou menstruací a přesto jste byli v jiném stavu? CCa od 3-4 dne po ovulaci mám bolesti jako před menstruací, gynekolog nic nenašel a vzhledem k tomu, že se pokoušíme o mimi, je možné, že jsou to opravdu příznaky těhotenství. Dostat to mám až za týden, dnes jsem byla na krvi, ale řekli mi negativní. Je možné, je to ještě brzy? Děkuji za odpovědi. Markéta.
Dobrý den, můžu se zeptat jak to nakonec dopadlo? Děkuji