Křik na dítě

Anonymní
15.2.24 22:00

Křik na dítě

Ahoj, chci se tu trošku vyzpovídat. Cítím se opravdu strašně. Věc se má tak, že dnes dcera 9měsíců nechtěla odpoledne vůbec usnout a už byla protivná. Takže už mi překypěly nervy a byla jsem na ní hnusná. Zvyšovala jsem hlas a jak jsem ji neustále vracela, aby si lehla, tak jsem ji už brala hrozně rychle. Strašně se za to stydím a je mi to moc líto. 🥺 Kdyby šel čas vrátit zpátky, tak se takhle už nechovám, ale v tu chvíli jsem už byla na pokraji nervového zhroucení. Jsem s malou téměř celé dny jen sama, tak je toho na mě někdy už dost a dnes tohle…Ach jo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
15.2.24 22:08

Neuspavej na silu, nema to cenu.
Za ty nervy to nestoji.

Co dat spat pozdeji nebo do kocaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16361
15.2.24 22:26
@Lucie_Sx píše:
Neuspavej na silu, nema to cenu.
Za ty nervy to nestoji.Co dat spat pozdeji nebo do kocaru?

Přesně tak, když nespí, tak to zřejmě nejde. Nejlepší je spánek na vzduchu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
15.2.24 22:27

Nejsi jediná, kdo ztratil někdy nervy. Řekni si ale o pomoc, aby se to nestávalo častěji a ty jsi nemusela mít výčitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.2.24 06:56

Jé, víš kolikrát se ti to ještě stane? To nejnáročnější období máš ještě před sebou ;) Zkus se sama zamyslet, co jsou pro tebe priority, jestli je to dítě spící v době, kdy ty očekáváš, že spát má, nebo klid doma :mavam: Já teda „na sílu“ někdy také uspávala, když mi bylo jasné, že dítě nemůže zabrat kvůli přetažení, to už maminka většinou v tomto věku pozná a ta chvíle „imobilizování“ a vnitřního vzteku rodiče za to vyspalé a klidné dítě stojí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
16.2.24 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se tu trošku vyzpovídat. Cítím se opravdu strašně. Věc se má tak, že dnes dcera 9měsíců nechtěla odpoledne vůbec usnout a už byla protivná. Takže už mi překypěly nervy a byla jsem na ní hnusná. Zvyšovala jsem hlas a jak jsem ji neustále vracela, aby si lehla, tak jsem ji už brala hrozně rychle. Strašně se za to stydím a je mi to moc líto. 🥺 Kdyby šel čas vrátit zpátky, tak se takhle už nechovám, ale v tu chvíli jsem už byla na pokraji nervového zhroucení. Jsem s malou téměř celé dny jen sama, tak je toho na mě někdy už dost a dnes tohle…Ach jo…

Resis nesmysl, zacina ti narocnejsi obdobi, kdy mimino zacina byt ditetem. Rodicovstvi neni o roztomilych miminech, ktere zustanou tam kde je nechas. Nasledujici roky pochopis, ze 1. rok s ditetem je uplna pohoda, proti tomu co prijde. Necti blbe clanky o narocnosti porodu, sestinedeli, rustovych spurtech, to nejnarocnejsi te teprve ceka a oddychnes si teprve az dite vyleti z hnizda a nekdy mozna ani pak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí