Zvýšení hlasu na 5 měsíční miminko

Anonymní
15.2.24 11:54

Zvýšení hlasu na 5měs mimi

Ahoj, musim se někam vypsat. Máme doma 5 měs syna, manžel v týdnu v práci až do soboty, neděle většinou na stavbě. Syn má stavy, že klidně celý den chce nosit, pláče kamkoliv ho položím a já už nemůžu jak fyzicky tak začínám i psychicky. Občas na něj zvýšíme hlas, dám ho do postýlky a on pláče. Vadí mi to, že se tak chovám, je to malý miminko, vím..ale je to fakt náročný. Cítím se jako hrozná matka, že už zvyšuji hlas na tak malý miminko..nestíhám ani domácnost, nestíhám jíst.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
15.2.24 12:16
@Anonymní píše:
Ahoj, musim se někam vypsat. Máme doma 5 měs syna, manžel v týdnu v práci až do soboty, neděle většinou na stavbě. Syn má stavy, že klidně celý den chce nosit, pláče kamkoliv ho položím a já už nemůžu jak fyzicky tak začínám i psychicky. Občas na něj zvýšíme hlas, dám ho do postýlky a on pláče. Vadí mi to, že se tak chovám, je to malý miminko, vím..ale je to fakt náročný. Cítím se jako hrozná matka, že už zvyšuji hlas na tak malý miminko..nestíhám ani domácnost, nestíhám jíst.

Zkoušela jsi nosítko nebo šátek? Mohlo by pomoct aspoň trochu.

• Citovat
  • Upravit
5657
15.2.24 12:24

Upřímně? A bude hůř. Počkej, až mu budou tak dva :lol:. Syn je od malička hodně náročné dítě, jsem z něj psychicky fakt hodně unavená.
Zkus nosítko, houpátko, nebo pojízdný košík.
Já vždycky dala syna do košíku a u toho myla nádobí, pak jsem ho zas na chvíli vzala, pomazlila, pohrála si s ním, položila zpátky a šla třeba vysávat, a u toho košík tahala před sebou/za sebou. Nosítko je taky super pomocník, to můžeš v klidu i vařit, utírat prach, vysávat, vytírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.2.24 21:43

Nadech, vydech, kosticku cokolady :)
Mala byla take v tomto veku obcas neodlozitelna. Hodne nam pomahalo houpatko, koukala na me a na u toho pracovala. Taky jsem mela v kuchyni penove puzzle a na tom hrazdicku. Hrala si, ale porad na me videla a ja mohla varit/jist. Hodna na neodlozitelnost pomohlo, kdyz se umela otocit na bricho a plazit. Takze vydrz!
Na moji psychiku pomahaly prochazky venku a tuna cokolady :lol: Pozdeji mi fakt pomohlo vypadnout z domu a chodit do hernicek/detskych skupin. Zkratka byt mezi lidmi (taky chlap neni temer doma).
Vydrz, ono se to podda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
16.2.24 15:39

Je to uplne normalni - jeho plac i tvoje pocity. Miminko chce byt u mamy, to je proste fakt. Doporucuju nositko. Dneska je vyber ruznych druhu vzoru a barev prehlsel. Ale nejdriv si o tom neco precti, bohuzel ne kazde nositko na trhu je vhodne pro dite. Na domacnost se vykasli, to je to posledni. Dulezite je dite a ty. S malym v nositku si neco uvaris a nebo si neco kup. Pokud ti nekdy spi v postylce nebo v kocarku, tak ten cas vyuzij pro sebe. Jestli kojis, doporucuju zalezt do postele a koukat na serial. Je to jen obdobi, prejde to a prijde zase jine obdobi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.24 09:18

Podívej tohle je úplně normální, já to měla tak, že syn je milionové zlaté dítě, tudíž jsem na nějaký brek extra zvyklá nebyla (nebrečel skoro vůbec), o to horší to bylo, když začal růst druhý pár zubů nahoře…byla jsem zvyklá, že skoro nebrečí a najednou obrat…sem tam jsem na něj byla hnusná, zvýšila hlas, nechala ho chvilinku pořvat, protože prostě už to nešlo. Ano matky ubičujte mě.
Ale hned jak jsem danou věc řekla, tak jsem toho litovala…tohle prostě k tomu mateřství patří, musí se to vydržet :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure