Krist/modrak/kovář ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115857
19.8.19 21:08

Teď jsem si to rozklikla na PC a bude to spíš suchohřib. A ten klobouk má světlejší protože je vyšisovaný. Že nerostl ve stínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:08

@misha alex Krist je hořký…tento ne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 21:09
@aiwwa píše:
Teď jsem si to rozklikla na PC a bude to spíš suchohřib. A ten klobouk má světlejší protože je vyšisovaný. Že nerostl ve stínu…

Všechny rostly ve stínu :)

• Citovat
  • Upravit
115857
19.8.19 21:09
@misha alex píše:
Já to vidím na kříšť. A ten ne nejedlý.

Tak ten je hořký, to by jí nechutnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
19.8.19 21:10
@Anonymní píše:
Všechny rostly ve stínu :)

Jasně, ale určitě tak nebude takový stín jako v lese? Už jsi je snědla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:12

@aiwwa no pár syrových odpoledne :lol: miluju syrový houby…teď dělám omáčku a koštuju. Chutnaj prostě jako… hřiby :lol:

• Citovat
  • Upravit
1779
19.8.19 21:34

A to víš, že lidi, kteří se otrávili muchomůrkou si náramně pochutnali? Ony totiž i smrtelně jedovaté houby jsou výtečné chuti. Jen s malým detailem, že ti do pár hodin selžou třeba ledviny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 21:47
@zuzikka píše:
A to víš, že lidi, kteří se otrávili muchomůrkou si náramně pochutnali? Ony totiž i smrtelně jedovaté houby jsou výtečné chuti. Jen s malým detailem, že ti do pár hodin selžou třeba ledviny. :jazyk:

Ano, do pár hodin.Ja je měla už odpoledne :nevim: a jsem fit a teď mi kamarádka poslala fotku úplně těch samých co je za sídlištěm a oni měli včera smaženici a žijí :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 21:50

Mimochodem srovnavas muchomůrku a hřiby? Tyto houby co jsem přidala se dají zaměnit buď s kovářem, kolodejem a nebo Kristem( ten je hořký) a ani jeden není jedovatý. Jeden z nich Nejedlý ale to se vařením podda :P takže asi tak…muchomůrky jsou trošku jiného rázu

• Citovat
  • Upravit
6664
19.8.19 23:22

Dívala ses na ten seznam modrajících hřibů, na který jsem sem dávala odkaz? Opravdu to není jen kovář, koloděj a kříšť…

Ale když to bereš tak, že ti 9 z 10 lidí napsali, že je to jedlé, a tak to sníš, tak prosím. Každý svého štěstí strůjcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
20.8.19 00:06

Zakladatelko, ty jsi buďto troll nebo úplný hlupák. Možná by nebylo úplně od věci, kdyby @admin odkryl tvoji identitu, protože na tvém dotazu není nic intimního, a za další by ti v případě otravy mohli poslat rychlou, pokud jsou schopni tě podle IP adresy lokalizovat. Jíst syrové houby, které nejsi schopná přesně určit, je hodně velký hazard. Hlavně tím nekrm nikoho dalšího.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.19 00:23

Jsem anonymní, právě proto aby někteří neměli na tohle připomínky, že sbírám u cesty houby :nevim: poprosím admina spíš aby smazal tuhle diskuzi, než aby mě odtajnil.Uz přispívat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.19 00:31

Svoji chybu si uvedomuji.Ano,jsem hlupák. Omlouvam se.Uz jsem psala adminovi, aby to smazal.

• Citovat
  • Upravit
8288
20.8.19 00:46

Já tě podpořím, přijde mi to jako kovář (modrák), byla bych přesvědčená a taky bych ho snědla. O víkendu jsme jich měli půl koše, plus půl koše suchohřibů kuřátek a pár praváků. :nevim: Začaly růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
20.8.19 09:23
@belladonna píše:
Já tě podpořím, přijde mi to jako kovář (modrák), byla bych přesvědčená a taky bych ho snědla. O víkendu jsme jich měli půl koše, plus půl koše suchohřibů kuřátek a pár praváků. :nevim: Začaly růst.

A sbírala jsi je uprostřed města, kde denně projíždí spousta aut? Asi ne, že. Navíc jedna z houbařských zásad je nechat být houby, které neznáš. Jako dítě i dospívající jsem jezdila na houby často, ale sbírali jsme je v lesích okolo Bezdězu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová