Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Caboverde neznám zakladatelku.spis píšu o sobě, že kdybych našla tyto houby, byla bych přesvědčena, že jsou to kováři a snědla je. Uprostřed města dle toho kterého. Běžně jsme sbírali v parku a jedli je. Nebo jako děti já sídlišti kouzky. Ale bylo to menší město.
@belladonna Ona píše na sídlišti u parkoviště. V parku dejme tomu. Na sídlišti bych je nesbírala ani před 40 lety, když byl podstatně řidší provoz.
Tak se zase uklidnime
chtěla jsem jenom vědět, jestli si někdo myslí co já. Kamaradka nasbírala ty same.Take u nás a měla je už o den dřív a žádný jedovatý hřiby či muchomůrky to nebyly…a že sem je natrhala na sídlišti kde denně projede 6 aut? No bože ![]()
@Anonymní píše:
Tak se zase uklidnimechtěla jsem jenom vědět, jestli si někdo myslí co já. Kamaradka nasbírala ty same.Take u nás a měla je už o den dřív a žádný jedovatý hřiby či muchomůrky to nebyly…a že sem je natrhala na sídlišti kde denně projede 6 aut? No bože
Nic si z toho nedělej, podle mě to jsou normální jedlé hříbky, neměla bych s tím problém. Je zvláštní, že rostly na sídlišti, ale jinak normální jedlé houby.
@Anonymní píše:
Tak se zase uklidnimechtěla jsem jenom vědět, jestli si někdo myslí co já. Kamaradka nasbírala ty same.Take u nás a měla je už o den dřív a žádný jedovatý hřiby či muchomůrky to nebyly…a že sem je natrhala na sídlišti kde denně projede 6 aut? No bože
Asi tak. ![]()
@aiwwa píše:
Zakladatelko, přežilas noc?
Jojo a to jsem tu omáčku měla asi 3× a bramboracku jakby smet
žádný průjmy, zvracení… ![]()
Ale můžu vám říct, že jsem měla otravu houbami-psychickou, ale z tady těch komentářů ![]()
@Anonymní píše:
Jojo a to jsem tu omáčku měla asi 3× a bramboracku jakby smetžádný průjmy, zvracení…
Ale můžu vám říct, že jsem měla otravu houbami-psychickou, ale z tady těch komentářů
Nojo, emimino dokáže být pěkně toxické.
![]()
I tyhle houby jsme dneska sbírali v lese
Jo, a přežili jsme černobyl, takže jsme odolní ![]()