Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ha ha my bychom radi oba 3× tydne, jenze na to nemame proste cas. Takze to resime hotelem na vikend a dite na hlidani. Tam si odpocinem - masaze atd a domu prijedeme vyladeny. Takze za nas jste dobry, ze to vubec stihate takhle ![]()
Hele…3× do týdne nemáme sex kolikrát ani my a to nemáme děti
Ne že bychom nechtěli, ale večer prostě padáme oba na hubu a jsme rádi, že jsme rádi. Pokud tvůj chlap vyžaduje sex více, tak opravdu má sil na rozdávání ![]()
Mame doma to same, jen me deti jsou starší, 5let a 2roky..starsi casto nemocna, a je to s nimi zahul. Tatinek nepomaha vube, bud sedi prescas v praci nebo ma sve konicky, takze jezdiva domu okolo 20h a to by byl nejradeji aby deti spaly, ano vim, v tomhle je sobec a nechape ze je toho fakt dost, obstarat deti, pouklizet, navarit a zahradu flakam.. chodim lehnout s detmi, sex 1-2× tydne..taky brble, ja mu vzdy na to reknu at prijede driv, postara se o deti a pak prosim..
Ja jsem zena, potrebuji od chlapa vic nez jen sex, ale on mi na to rekne ze on je zase chlap, ze jemu staci sex a jidlo..takze neporadim, jen pisi ze to mame doma podobne.. ale s milenkou jeste neprisel, i kdyz v dnesni dobe…
Na co potřebuje ženská energii k sexu? Však si lehni na záda, roztáhni nohy a nevymlouvej se na únavu ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, asi se potřebuju vypsat přečíst si nějký nstranný názor… S přítelem jsme spolu 8 let, bydlíme spolu, máme dvouletou holčičku, před 3 měsíci se nám narodil chlapeček. Co si budem povídat, jsem na to všechno dost sama. Přítel se snaží, když o tom mluvím, ale prostě to psychicky nezvládá - brečící děti, že nemůže být na 2 místech současně atd., takže pak akorát vždy vypění, je podrážděnej atd. Tím pádem večer docela padám na ústa a tím přicházi kámen úrazu. Přítel mi poslední dobou dělá hrozný dusno kvůli tomu, že sex 3× do týdne je rozhodně málo, že i když jsem unavená, že by mě to přeci mělo dobíjet atd. Ve výsledku si chodí 3× denně pouštět vedle do pokoje nějaký krátky péčko, kdy si pomůže sám a je na mě nasr..a včera se mě zeptal, jestli mu dovolím milenku. Je to normální? Jak to máte vy? Anonym proto, že sem chodí známá a nemusí vědět vše
normální to není. Ať zaplatí služku, pak se mu můžeš věnovat. Kdyby se mě zeptal, zda mu dovolim milenku, asi bych s nim vyrazila dveře
je blbej - místo aby pomohl, tak dělá scény - jak malý děcko.
@zoidberg píše:
Na co potřebuje ženská energii k sexu? Však si lehni na záda, roztáhni nohy a nevymlouvej se na únavu
Tys nezklamal ![]()
Stejne je zajimave ze pritel se rozciluje ze nestiha dve veci naraz, ale klidne do pokoje 3× za den zavita se divat na pecko. Co kdyby ti misto toho pomohl?
Miminko je jeste male, urcite mas probdele noci, takze te chapu.. bohuzel chlapi tohle nikdy nepochopi..
Ne, normální mi to nepřijde! Neumím si představit, že by mi toto manžel řekl. Na to je ten můj asi dost inteligentní.
@Anonymní píše:
Ve výsledku si chodí 3× denně pouštět vedle do pokoje nějaký krátky péčko, kdy si pomůže sám a je na mě nasr..a včera se mě zeptal, jestli mu dovolím milenku. Je to normální? Jak to máte vy?
No takhle tedy určitě ne ![]()
To si myslel, že děti jsou na baterky, nebo co? ![]()
@Anonymní píše:
Stejne je zajimave ze pritel se rozciluje ze nestiha dve veci naraz, ale klidne do pokoje 3× za den zavita se divat na pecko. Co kdyby ti misto toho pomohl?
Miminko je jeste male, urcite mas probdele noci, takze te chapu.. bohuzel chlapi tohle nikdy nepochopi..
No já teda nevím, nemyslím, že mám doma marťana
Tohle nepochopí jen úplný debil
Na milenku by prachy měl, ale na hospodyni, která by jí třeba pomohla s péči o děti a domácností, to ho nenapadlo…
On to vůbec bude velký chytrolín, když se jí to ještě zeptá ![]()
Tak to já jsem zatím těhotná (38. tt) a ten můj je v sexu nehorázný sobec
sex 3× do týdne mu taky přijde málo. Já už z toho mám pomalu osypky. Je mi to teď děsně nepříjemný a nemám k sexu kladný vztah, jenomže jeho to vůbec nezajímá, takže tě, zakladatelko, úplně chápu. Já sice nejsem unavená, ale ten sex prostě nechci. Taky si jen tak lehnu, ať si tedy udělá svoje, protože jinak mi ztropí nehoráznou scénu o tom jak jsem frigidní, a že si najde milenku - já už bych mu ji nejraději schválila
když si nakonec svoje odpracuje, tak je stejně naštvanej, že se vůbec nezapojuju a ležím jak mrtvola, nechápu co čeká, když mě do toho vždy akorát donutí
Každopádne se těším na šestinedělí, jeho konec asi obrečím…a to podotýkám, že jsem z toho sama nešťastná a snažila jsem pít různé bylinné čaje, ale prostě to nepomáhá…
@neila chtela jsem tam pak dopsat ze jsou vyjimky, ale odklikla jsem.. takovych vyjimek par znám, bohužel me stve ze ji nemam doma..
Ono to mozna neni ani unavou, ale spis o chovani toho partnera, pak neni spis chut.
An 12.22
@Anonymní píše:
Tak to já jsem zatím těhotná (38. tt) a ten můj je v sexu nehorázný sobecsex 3× do týdne mu taky přijde málo. Já už z toho mám pomalu osypky. Je mi to teď děsně nepříjemný a nemám k sexu kladný vztah, jenomže jeho to vůbec nezajímá, takže tě, zakladatelko, úplně chápu. Já sice nejsem unavená, ale ten sex prostě nechci. Taky si jen tak lehnu, ať si tedy udělá svoje, protože jinak mi ztropí nehoráznou scénu o tom jak jsem frigidní, a že si najde milenku - já už bych mu ji nejraději schválila
když si nakonec svoje odpracuje, tak je stejně naštvanej, že se vůbec nezapojuju a ležím jak mrtvola, nechápu co čeká, když mě do toho vždy akorát donutí
Každopádne se těším na šestinedělí, jeho konec asi obrečím…a to podotýkám, že jsem z toho sama nešťastná a snažila jsem pít různé bylinné čaje, ale prostě to nepomáhá…
nadávat ženě v 38.tt, že je frigidní, protože není žhavá do sexu???
A pan to má jinak v hlavičce v pořádku? Myslím v té na krku ![]()
Tak mu řekni, že když ti bude více pomáhat s dětmi (jsou i jeho, ne???) nebo ti platit pomocnici v domácnosti, bude z tvé strany více energie na sex…