Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy te proč, protože je to nebezpečné, a nemusíte si uvědomil co lidé dělají např. Vražda, pašování, krádež, nemít čas na své koníčky, chlastacka, kouření, poškozování zdraví na celý život.
@neila právěže od doby, co jsem těhotná mu to asi vlezlo na mozek a chová se jak hovado, doufám jen, že po porodu se to vrátí do normálu. Nebo při nejlepším trošku dospěje, protože ho trošku omlouvá to, že je mu pouhých 24 let a jak víme, tak chlapům to dospívání trvá déle, pokud vůbec dospějí ![]()
Panejo,3× týdně je mu málo? U nás je to pomalu na oslavu, když to klapne 2×
asi jsme z těch prťat vyřízenější, než vy. Navrhuju mu taky říct, ať místo milenky sežene chůvu a až nebudeš muset kmitat 24hodin denně kolem dětí, tak na to můžete vlítnout častěji ![]()
Právě že minule to chtěl rozjet i v době, kdy malá ještě nespala - spí s námi v posteli, takže ležela vedle nás a jemu to nevadilo, protože je prý tma. Taky už si kolikrát říkám, jestli by nebylo lepší, kdyby tu milenku fakt měl, že by se mi ulevilo, on by byl spokojenější, akorát že na to nemám žaludek, nesnesla bych pomyšlení, že byl někde dělat kdo ví co kdo ví s kým a pak by se vracel k nám, pohoda největší atd.
zakl.
a pro druhou zakladatelku, ono sice bude 6ti nedělí, ale je možný, že přítel bude chtít, aby jsi ho uspokojila jinak, takže je otázka, jestli se ti uleví…
Holky, kam ma takove gentlemany chodite? Potom je tezke radit. Me jste tady pripomneli jeden z mych prvnich vztahu, kdy se borec takhle choval a vzdycky mi prisel strasne smesny
no jelikoz jsem na neho nebyla nijak vazana, letel
…panove s timto chovanim ve me vzbuzuji smich a pocit na
zaroven
Drzim vam palce a pevne nervy!
@Anonymní píše:
Tak to já jsem zatím těhotná (38. tt) a ten můj je v sexu nehorázný sobecsex 3× do týdne mu taky přijde málo. Já už z toho mám pomalu osypky. Je mi to teď děsně nepříjemný a nemám k sexu kladný vztah, jenomže jeho to vůbec nezajímá, takže tě, zakladatelko, úplně chápu. Já sice nejsem unavená, ale ten sex prostě nechci. Taky si jen tak lehnu, ať si tedy udělá svoje, protože jinak mi ztropí nehoráznou scénu o tom jak jsem frigidní, a že si najde milenku - já už bych mu ji nejraději schválila
když si nakonec svoje odpracuje, tak je stejně naštvanej, že se vůbec nezapojuju a ležím jak mrtvola, nechápu co čeká, když mě do toho vždy akorát donutí
Každopádne se těším na šestinedělí, jeho konec asi obrečím…a to podotýkám, že jsem z toho sama nešťastná a snažila jsem pít různé bylinné čaje, ale prostě to nepomáhá…
chuděrko
, my jsme sex v těhu spíše neměli, než měli a díky Bohu za to. Asi ho vzrušujou těhotné. ![]()
Já bych mu prostě nedala, ať mu klidně pukne hlava a nejen ta. A věř, že když „leze“ na ženu před porodem, nějaké 6 ti nedělí ho nezastaví. ![]()
@kve-tinka píše:
![]()
chuděrko
, my jsme sex v těhu spíše neměli, než měli a díky Bohu za to. Asi ho vzrušujou těhotné.
Já bych mu prostě nedala, ať mu klidně pukne hlava a nejen ta. A věř, že když „leze“ na ženu před porodem, nějaké 6 ti nedělí ho nezastaví.
Mohlo by ho to zastavit pokud by se ucastnil porodu jako primy pozorovatel z nejake dovre pozice ![]()
Však on nemusí mít ani tak sex jako takový, někdy mu stačí, když to vezmu do vlastních rukou, ale musím to udělat já…jinak tohle je mi snad i víc nepříjemné než normální sex…
@Lutonka porodu se účastní, tak třeba ho to odradí, i když říká že ne ![]()
@kve-tinka právěže se mu moje břicho nelíbí, jeho nemusím fyzicky přitahovat, jemu stačí moje pipina a ta je pořád stejná ![]()
@Vicky12 no tím si nejsem tak jistá, kolikrát vidím víc těhotné chlapy než jsem já (tedy rozměrově) ![]()
@Anonymní píše:@kve-tinka právěže se mu moje břicho nelíbí, jeho nemusím fyzicky přitahovat, jemu stačí moje pipina a ta je pořád stejná
Ty, a před těhu byla ta frekvence větší, nebo taky 3× týdně??
@kve-tinka ano, chce to každý den, co se vidíme, jelikož pracuje daleko a doma bývá tak 3× do týdne, někdy je pryč i 10 dní a pak 3 dny doma. Ještě nedávno to chtěl i víckrát denně, což jsem prostě zarazila hned. Jenomže před tím mi to nevadilo, snažili jsme se o mimčo a i ten sex mi tak nepříjemný nebyl jako teď ![]()
@Anonymní píše:
@kve-tinka ano, chce to každý den, co se vidíme,
jelikož pracuje daleko a doma bývá tak 3× do týdne, někdy je pryč i 10 dní a pak 3 dny doma. Ještě nedávno to chtěl i víckrát denně, což jsem prostě zarazila hned. Jenomže před tím mi to nevadilo, snažili jsme se o mimčo a i ten sex mi tak nepříjemný nebyl jako teď
Jestli ono to není spíš tím, že s nim podvedome nechceš spát na truc za to chování..Nedivila bych se ti ![]()
@zoidberg píše:
Na co potřebuje ženská energii k sexu? Však si lehni na záda, roztáhni nohy a nevymlouvej se na únavu
Pro tebe je hezký sex, když partnerka jen leží na zádech a má roztažené nohy???
I když já jsem zrovna člověk, který i když je unavený sebevíc, tak na sex má energii vždy, ale tobě by to vyhovovalo tak, jak jsi to napsal???
Tak to jsi dobra..ja byla v tehu nadrzena, ale u toho konce bohuzel, pripadala jsem si jak vorvaň
ktery se prekulil a bylo