Krize - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.12 14:34

@asha přítel tu má opravdu super plat, pochybuju že se bude se mnou stěhovat někam, kde bych i já měla možnost nějaký seberealizace. Byla bych samozřejmě ráda, ale víš tvrdí mi, jak všechno moc stojí, o každou korunu si musím říct a ted si jede koupit auto za 300 000 i když mě tvrdí, že ze svýho 60 000-výho platu nic neušetří. Hm, ještě se mi divíš, že chci odsud pryč?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.12 14:38

@janica252 jo, on má dobrou práci, slušně si vydělává a proto se mu nechce stěhovat se. Já když jdu do parku, tak je tam prázdno, občas pokecám se sousedkou, mohla bych se s ní i kamarádit, sedí celý dny doma i s chlapem, mají 5 dětí, žijou z příspěvků, kouřej, pijou........to fakt není moje parketa. Je mi 40.

• Citovat
  • Upravit
29730
15.11.12 14:38
@Anonymní píše:
@asha přítel tu má opravdu super plat, pochybuju že se bude se mnou stěhovat někam, kde bych i já měla možnost nějaký seberealizace. Byla bych samozřejmě ráda, ale víš tvrdí mi, jak všechno moc stojí, o každou korunu si musím říct a ted si jede koupit auto za 300 000 i když mě tvrdí, že ze svýho 60 000-výho platu nic neušetří. Hm, ještě se mi divíš, že chci odsud pryč?

Nedivim se, ze chces jit jinam, divim se, ze chces odejit od partnera. Ale nemuzu vedet, jestli za tim neni neco vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 14:45

@asha jak vidíš je, nelíbí se mi tu, vadí mi finanční závislost, neustálý natahování ruky pro každou korunu…možná mě tím drží v šachu, už mě to ne že nebaví, ale přestávám si sama sebe vážit. Prostě toho mám dost, trvá to delší dobu, dnes mi řekl, at mu scháním práci…tím mě dostal. On v podstatě nemá zájem se mnou tu situaci řešit, protože 60 000 a post ředitele je mu nadevše. Takže mi stejně nezbývá nic jinýho, než zachovat si zbytek sebeúcty a odejít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.12 14:46

Přestávám ho totiž mít ráda :(.

• Citovat
  • Upravit
29730
15.11.12 15:02
@Anonymní píše:
Přestávám ho totiž mít ráda :(.

To bych videla jako duvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.12 09:00

@asha myslíš si, že jedinej pádnej důvod k odchodu od partnera je ten, že ho ženská přestane mít ráda? A co důvody, když on nemá teda zájem něco řešit? Vždyt přeci ty mě dovedly k přemýšlení o odchodu. A nebo ještě jinak, chlap mi nedává peníze na dítě, na domácnost, zkouším s ním o tom mluvit… a mám ho přitom ráda, tak to mám zůstat a trpět to? A přestat si vážit sama sebe? já si říkám, že by se mu možná rozsvítilo.

• Citovat
  • Upravit
29730
16.11.12 09:38
@Anonymní píše:
@asha myslíš si, že jedinej pádnej důvod k odchodu od partnera je ten, že ho ženská přestane mít ráda? A co důvody, když on nemá teda zájem něco řešit? Vždyt přeci ty mě dovedly k přemýšlení o odchodu. A nebo ještě jinak, chlap mi nedává peníze na dítě, na domácnost, zkouším s ním o tom mluvit… a mám ho přitom ráda, tak to mám zůstat a trpět to? A přestat si vážit sama sebe? já si říkám, že by se mu možná rozsvítilo.

No to ja z dalky tezko posoudim. Ovsem, kdyz ho nebudes mit rada, tak je to jasny, tam neni co posuzovat. Ja nemam rada rychly reseni, tady na emiminu je to casty, neco se ti nelibi, tak se sbal :nevim:
Takze ne, nemyslim si, ze je to jediny padny duvod, ani jsem to nenapsala.
Promluvila sis s nim i o tomhle? Ze ti to vadi natolik, ze uvazujes o odchodu od nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.12 09:43

@asha jo řekla jsem mu včera, jak se cítíma že uvažuju o odchodu, byl dost vztekleja pak brečel, že co dělá špatně, ale nebylo to poprvý, zase všechno naběhne do starejch kolejí…znám to

• Citovat
  • Upravit
29730
16.11.12 09:52

Jeste jedna vec…pises, ze nechces byt financne zavisla. Ale mas 8mi mesicni mimino. Jak si predstavujes, ze se bez nej momentalne uzivis? Stejne na nem budes zavisla, ne? Beres aspon RP, takze nejaky svoje penize mas… Nevim, jak to mate nastaveny, jestli on dela nakupy, co vsechno plati, co platis ty. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí