Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…ano, o Broničce se už zmínila
ty ji znáš?
Já právě nevím, kde ten problém je , co se týká Nat a té školky.
Ona mi to asi nechce říct a učitelka mi řekla, že to bude tím, že ostatní děti chodí do školky od září, kdežto ona později a tak si prý musí zvyknout.
Cindy,neměla dneska Natálka na sobě růžovou bundu a červenou čepici? Jestli jo,tak jsem ji potkala na procházce se školkou.
Paní učitelka zrovna říkala,že musí vyměnit službičku(první šli 2kluci) a pak že prní půjde Natálka. Šla s nějakým chlapečkem. Tak jsem koukla.
vidím, že máš postřeh, mně by to třeba nenapadlo, že jde zrovna o její třídu ![]()
Ahojte maminy. Jsem sice ze Zlína,ale už dva měsíce bydlíme s manželem u jeho rodičů v Kroměříži, ale jen dočasně, rekonstrujeme barák. Vůbec to tu neznám a chtěla jsem se zeptat, jestli tady funguje plavání pro miminka, nebo ňákéé jiné aktivity, nikoho tu neznám a nebaví mě furt být doma a chodit na procházky.
Ahojky,
určitě se dá vybrat,plavat chodím s malým na bazén,dá se i do Kenny nebo do Kotěte.
Cvičení Kenny,Klubíčko,Kotě. V Klubíčku se dá objednat i oběd a herna pro děti do 18měsíců je v pondělí od 9 do 13.
Ahojky........
Tak jsme dnes měli ve školce Mikulášskou nadílku…a také potom následovala dílna pro rodiče.........tak jsem tvořila a Nat mi nalepovala papírky.
fyzikářko , tak jsem si vzpomněla na Broničku - nebyla tam, prý je nemocná.
Všechny děti dostaly balíček se sladkostma - bylo tam toho dost.
A koukala jsem, že některé děti se bály a brečely, to já Nat nikdy čertama nestrašila.
Be - una ..........tak já chodívala do Klubíčka v ty pondělky, kdy je to pro nejmenší.
Ted nedávnou jsem Vojtu přihlásila na bazen do plavání.
V Kenny jsem byla na dni otevřených dveří , ale moc mne to nezaujalo, zdá se mi, že je to tam trochu dražší než jinde.
Kotě........to si nejsem jistá, jestli to není určeno pro úplně malá miminka a těhulky.
V které části KM momentálně bydlíte? ![]()
Ahoj Cindy. A kde to klubíčko je a co se tam dá dělat. Nebydlíme uplně v KM, v Těšnovicích,ale je to kousínek.
Jejda,Bronička je nemocná,to je škoda.Ještě v úterý na mě mávala se školkou. Ona miluje našeho Lukáška,protože Lukáš má na čepici to auto,Mac Queen,Blesk?
Be-uno,Klubíčko je na Kollárově ulici,kousek od centra,přes cestu od kina NAdsklepí. Je tam i školka.
Be-uno ...........já byla s Vojtou v Klubíčku dvakrát, byla jsem zvědavá, jak to tam v ty pondělky chodí, když je to pro mimina (do 18 měsíců)
Cvičí se tam s nimi na balonech..pak si tam už můžete volně hrát.
Dříve jsem tam chodila s Nat, ale v jiné dny, to bylo už pro větší děti…a dost se tam vyřádí ![]()
Mají tam malou kuchynku, tak si tam mužeš uvařit třeba kafe.
Vstupní poplatek je tuším 40 Kč.
fyzikářko ..docela jsem se těšila, že mi Nat ukáže Broničku, ale učitelka řekla Mikulášovi, že je nemocná…
Holky…jdete tady?
Procházka temnotou za posledním Mikulášem - 6. 12. 2008 - Kroměříž
Tajuplná mikulášská akce startuje v 17.00 hod. v Podzámecké zahradě.
Projdete černou podzámkou, potkáte skřítky, strašidýlka, složíte heslo a Mikuláš vás odmění. Sraz vedle zámku nad schodištěm do zahraday. Akce se koná za každého počasí, účast všech věkových kategorií!
Více informací na http://www.klubicko.webz.cz
Be- uno …máš tam i odkaz na Klubíčko, tak mrkni ![]()
Cindy a nechodí Natálka s Broničkou? On ten přechod není jednoduchý,navíc děti jsou různé a nemusí si sednout ani s paní učitelkou ani mezi sebou.
Zkus vydržet,třeba se to zlepší a když ne,tak bych po Vánocích zašla za ředitelkou a zkusila přeřazení do jiné třídy.
Zítra se jdeme podívat na volejbalový turnaj,můj taťka hraje a v neděli ke tchánům,pořát tchýni k narozeninám.
Užij si výlet a rodinnou oslavu