Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mam po kontrole prý vše vypadá OK , krev se prý objevila,,asi,, po kontrole na gynde.
k čípku žádné vyjádření. Nic mi nedali a poslali domů. Ze by jsem z toho byla moudrá se říct nedá… ![]()
@Netka28 tak hlavně, že je vše v pořádku. Opatruj miminko, hodně teď odpočívat a kdyby se ti cokoliv nezdálo, mazej na pohotovost, jsou tam od toho aby pomohli ![]()
Přišlo mi ze je otravuju, řeči jako čemu se divim když jsem po ,,zákroku,, a vyšetření.
Každopádně stále spinim. V pondělí i tak pomazu ke své doktorce.
@Netka28 pokud se ti něco nebude zdát, klidne zajdi i zítra třeba tam bude jina služba , musí te ošetřit, někde se neumí chovat ![]()
Tak jsem tu zase, včera jsem se odvezla na pohotovost doma mi odtekla plodová voda - větší část. Mimi je podle ultrazvuku ok ale mám počítat i s tou horší variantou
![]()
Ano lezim v nemocnici od včera bohužel voda porad odtéká i když po malém
množství. Řekli ze budeme čekat nic víc. Ale pan doktor mi rovnou řekl ze je těhotenství nízké.
To jsou dobrý hovada, tak nejdřív z tebe udělají hysterku a pošlou tě domů. A potom ti řeknou, ať se připravíš na nejhorší. Kdyby za ně stáli, tak to řeší dokud to nebylo tak vážný ![]()
Vcerejsi příjem taky nic moc, ze jsem se asi pocurala… Ze to nebude plodovka. A výsledky tudíž negativní ale ze si me nechají do rana. Rano jiný lekar potvrdil ze to plodovka byla
![]()
Tak dnes 5.9 v 17:00 jsem potratila (porodila) na pokoji do kalhotek
@Netka28
to mě moc mrzí ! A výsledky plodové vody víš ? Jako jestli bylo mimo v pořádku ? A oni mají pocit , že nic nezanedbali ? ![]()
Je mi to líto, je to hrozný. Zdravotník nejsem, ale podle mě oni pochybili, když tě předtím poslali domů a měli by si to vyžrat ![]()
@Netka28 je mi to strašně moc lito
, drž se, chce to čas
jsou ho svin@ nechci byt sprosta, asi bych to jen tak nenechala ![]()