Krvácení a zároveň pozitivní test?

2
28.12.23 20:59

Krvácení a zároveň pozitivní test?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda tu není někdo, kdo má s něčím takovým zkušenosti.
Jsem po IVF prvním cyklu, do té doby jsem neměla cca 3/4 roku menstruaci, vyvolali mi jí antikoncepcí, kvůli srovnání cyklu, aby mohl proběhnou transfer.
Dne 11.12. jsem podstoupila ET. Od 21.12. jsem začala mít hnědý výtok, 24.12. jsem měla slabé krvácení a zároveň bolest v podbříšku. Od té doby každý den mám hnědé výtoky, přes den někdy vůbec, spíš k večeru a doprovází to i slabá bolest v podbrisku. Klinika má dovolenou, proto jsem pro jistotu zajela včera ke svému gynekologovi. Řekl, ze je vše skvěle připravené, že se to musí teď sledovat, ale že tam vidí dvě místa ve kterých by se embryo mohlo uchytit, víc mi k tomu neřekl. Krev mi už nabrat nemohl, tak jsem si dnes nechala nabrat krev a zjistit hladinu hCG a vyšla mi 160. A také jsem zase dnes slabě krvácela. Dle poslední menstruace bych měla být 5+3.
Je to moje první těhotenstvi a na klinice mám kontrolu 2.1. Nemáte někdo s něčím podobným zkušenosti? Je krvácení po IVF časté a zároveň v pořádku? Před léčbou jsem měla celkově malou dělohu, kterou mi medikací připravovali, muže to mít také vliv?
Moc děkuji za rady, názory. Šťastný nový rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100