Krvácení piercingu v pupíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.24 16:01

Krvácení piercingu v pupíku

Dobrý den, včera jsem si nechávala propíchnout pupík a vše bylo v pohodě. u propíchnutí mi skoro vůbec mi netekla krev a ani to nijak nebolelo. S bolestí jsem v pohodě, ale ráno jsem se probudila a zjistila, že mi přes noc tekla krev a dnes po škole mi to taky začalo trošku krvácet. Nesportovala jsem ani nic takového, takže vůbec netuším z čeho by mi mohla tolikrát téct krev.

(Na kategorii se prosím nesoustřeďte, nemohla jsem najít žádnou, ke které by se to hodilo😅 😅)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.5.24 16:18

Ahoj,

i když jsi nesportovala, tak se to mohlo nějak zadrhnout o oblečení, nebo sis do toho mohla nechtě bouchnout.
Já si takto na druhý den po propíchnutí bradavek taky jemně bouchla do jednoho piercingu a teklo mi trošku krve, nic převratného, po pár dnech to bylo v pořádku.
Krvácení je většinou normální proces hojení, zejména pár dnů po propíchnutí.

Zatím bych doporučila nosit volnější oblečení, aby se šperk nezadrhával, nehýbat se šperkem a hlavně pořádně čistit!

Pokud jsi byla v dobrém salónu a nepíchala ti to kamarádka v nesterilních podmínkách, tak by to snad mělo být ok :hug:

Kdyby se to nelepšilo a popř. se přidalo zarudnutí místa vpichu etc., tak navštiv chirurgii.

Snad to tedy v tvém případě bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.24 22:06
@kudrata_indianka píše: Více

Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek