Krvácení po SC

124
26.5.20 12:48

Krvácení po SC

Jsem 4 tyden po akutnim SC a potom co mi odezneli ocistky cca pred 5 dny, mi ted dva dny odchazi cista krev se srazeninami. Je to silné krvácení, ale nic jineho se nedeje. Zadny zápach, bolest ani teplota. Jen se mi vcera trochu motola hlava. Zazila jste to některá? Nechci hned letět do porodnice nebo k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
26.5.20 13:02

Já jsem měla něco podobného. Cca měsíc po porodu (taky sc) jsem myslela že už je po očistkách, pár dní byl klid a pak to samé jako u tebe. Měla jsem to krvácení další 3 týdny a pak to konečně přestalo. Ale jestli máš nějaké pochybnosti, zajdi si k Dr, od toho tam je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
26.5.20 13:07

@ZoePrime Mne takhle dorazila menzes. I pres kojeni i takhle brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.5.20 13:25

@Jdani
No prave si rikam ze zitra bych vyrazila, je pravdou ze je ty krve dost a jsou tam i hodne sraženiny, ale nic me jinak netrapi a to mam jeste diru do bricha pac se mi druhotně hoji jizva. Ale citim se porad stejne jen to krvácení je fakt velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.5.20 13:26

@Kyslíková Taky me to napadlo ale zase v takovy intenzitě mi prijde ze by to bylo zvlastni. Zase me fakt nic jinyho netrapi. Az na druhotně hojenou jizvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.20 15:30

Máš menzes, to je normální a stejně tak je normální, že je po porodu úplně jiná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100