Krvácení při potratu

Anonymní
5.1.15 15:47

Krvácení při potratu

Ahoj, mám bohužel zkušenost s velmi silným, dle mě opravdu masivním krvácení při prvním potratu /po revizi jsem byla převezena na JIP/, bohužel i druhém a nyníi u hrozícího potratu u třetího těhotenství jen silné krvácení /ale miminko prozatím zůstává :) /. Pokud jsem se však svojí gynekoložky ptala, zda není příčina vždy silného krvácení např. v chabé žilní stěně /laicky/, mávla nad tím rukou, prostě se to prý stává, neřeší to. Jenže u mě se to opakovalo…a tak nad tím musím přemýšlet. Jakou máte zkušenost vy? Jak se k tomu stavěl lékař? Děkuji a zdravím :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
5.1.15 16:23

Já jsem krvácela okolo 9 týdne. Pak byl s toho hematom a hospitalizace. Držím palečky, aby to dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
5.1.15 16:45

Já jsem měla velmi masivní krvácení z obrovského hematomu dvakrát jsem byla hospitalizována akutně teklo to ze mě jak z kohoutku ebo jsem se probudila v kaluži krve.
DG hrozící potrat byla opravdu dlouho
Brala jsem ascorutin, utrogestan a v nemocnici pambu.
Ty jsi v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 18:53

@luciekal Ahojky, týden jsem byla v nemocnici, nakonec potvrzen i hematom. Již z něj krvácím skoro tři týdny, ale jsem doma, na kontroly jen docházím. Užívám jen Utrogestan..Snad se to zlepší..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 18:55

@maminka189 Ahojky, jak tu píši, měla jsem po přestálém hrozícím potratu velký hematom, ale po týdnu mě propustili z nemocnice domů, a to se krvácení-hnědou krví teprve rozjelo…Na kontroly jen docházím. Jak tu čtu..hematom asi nebývá raritní… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5548
5.1.15 19:08
@Anonymní píše:
@maminka189 Ahojky, jak tu píši, měla jsem po přestálém hrozícím potratu velký hematom, ale po týdnu mě propustili z nemocnice domů, a to se krvácení-hnědou krví teprve rozjelo…Na kontroly jen docházím. Jak tu čtu..hematom asi nebývá raritní… :nevim:

Čauky :kytka:
to asi ne. Taky jsem byla po cca týdnu propuštěna na pár týdnů domů, ale hematom mi zmizel a Kristýnce se udržela. Je to blbé, ale ono se s tím nic moc dělat nedá :(.Držím palečky ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 19:29

@maminka189 děkuju :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8020
5.1.15 20:33
@Anonymní píše:
@luciekal Ahojky, týden jsem byla v nemocnici, nakonec potvrzen i hematom. Již z něj krvácím skoro tři týdny, ale jsem doma, na kontroly jen docházím. Užívám jen Utrogestan..Snad se to zlepší..

určitě bych brala ještě ascorutin tím nic nezkazíš a dělá lepší pevnost cév atd.
Já jsem krvácela hodně dlouho a pak špinila.
Kde máš hematom a jak je velký v jakém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
5.1.15 20:36

Já jsem právě krvácela ne hnědou krví, ale prostě jen tmavší krev zlila jsem jim celou ambulanci teklo to ze ě jak když necháš otevřený kohoutek.

Jak jste měly velké hematomy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.15 08:16

@luciekal Ahojky, na Ascorutin jsem se ptala gynekoložky, ale prý velký význam nemá, ikdyž, pokud chci, mohu si ho koupit… Hematom se objevil při hrozícím potratu, to jsem krvácela jasně červenou krví a hodně, po té z hematomu o vel. 7×5,4 cm. Postupně se snad zmenšuje, ale krvácím z něho už snad tři týdny :nevim:. Mám dodržovat klidový režim. Končím první trimestr..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.15 08:18

@luciekal zakl.: vidím, že jsi měla skoro to samé… Ptala jsi se na možnou příčinu hrozícího potratu? Já ano, ale dopátrat se prý nejde..jedna z možných příčin je prý i špatně se vyvíjející miminko, tak doufám, že to nebude ten důvod. Screning mě teprve čeká…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty