Krvácení při stolici - u muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
8.11.10 13:31

Je na to reklama. Vybavuju si Suchého, jak říká „akorát se Vám to může trochu eklovat“. Ale Veveruska má vlastně pravdu, tu je to zbytečné. K doktorovi bude muset tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.11.10 13:58
Anonymní píše:
Nebo může jít o nádor konečníku/tlustého střeva. Nechci strašit, k doktorovi by zajít měl.

Taky mám teď střevní problémy, čeká mě vyšetření, měla jsem strach, že se jedná také o nádor - ten se vyskytuje prý teda více u lidí kolem padesátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
8.11.10 14:29

Take radim zajit okamzite na vysetreni. Neni to sranda, nikdy nevis, co to muze byt a bohuzel, ta rakovina se nevylucuje.
Nechci hned strasit, ale meli jsme to v rodine a tatinek take asi rok odmital jit k lekari, pak uz dostal rozum, ale bohuzel pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
8.11.10 14:47

Taky nechci strašit, ale že se karcinom střeva objevuje u lidí nad 50 let - ano, ve většině… Ale kamarádka ho měla v 33 letech :-( Ať přítel upaluje k lékaři! Raději 2× zbytečně k doktorovi, než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
8.11.10 15:09
abbee píše:
Taky nechci strašit, ale že se karcinom střeva objevuje u lidí nad 50 let - ano, ve většině… Ale kamarádka ho měla v 33 letech :-( Ať přítel upaluje k lékaři! Raději 2× zbytečně k doktorovi, než jednou pozdě…

Souhlasím. Nejčastěji se vyskytuje u lidí nad 50 a proto platí pojišťovna preventivní prohlídky a doporučuje se lidem, aby je absolvovali i když žádné potíže nemají. V tomhle případě by měl jít co nejdřív.
(je to jako se doporučuje jít na mamograf od určitého věku (tuším, že 45 let), ale nikdo přeci taky netvrdí, že nemůžeš mít ve čtyřiceti rakovinu prsu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymm32
11.10.12 20:50

Dobrý den, tak nějak se mi to stalo také. Je mi 18 let začalo mi to před pár dny nejdřív to byla nepatrná kapička, ale poslední dobou toho dost přibývá. Poradíte mi nějaké ten test, nebo něco podobného? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4151
11.10.12 20:59

A co zkusit doktora? mozna trosku extravagadni, ale mohlo by to zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.10.12 21:15

Lékař. Zvlášť, když se to zhoršuje. Co ti řekne test? Jakože nemáš rakovinu, tak cajk a budeš dál vesele krvácet? Nechápu, čím dřív tam půjdeš, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
11.10.12 22:27

Tak pokud budes mit kliku, tak to budou hamoroidy :) ale pokud budes mit peska, tak to muze byt i ten zpropadeny kolorektalni karcinom :( (cimz Ti nechci nahanet strach… v tvem veku velmi nepravdepodobne, pokud nemas pozitivni rodinou anamnezu) Kazdopadne ale upaluj k doktorovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.10.12 07:39

Anonyme, jdi k obvoďákovi. Jsi sice dost mladý na ca, ale to neznamená, že ho nemůžeš mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.10.12 20:04

Urcite co nejdriv doktora, pritel mel nador nezhoubny v 25 letech. Muzou to byt ale i hemooroidy neo prasklinka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunicko-10
4.8.13 23:30

:dance: :dance: :dance: :dance: sračka je také hrozdná :zed: pak bolí perdel i střevo :think: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex