Když pot rozežírá železo

QQQQ
8.11.10 09:40

Když pot rozežírá železo

Maminky, přestavte si, můj partner nastoupil po víc jak roce konečně do pořádné práce, ale ejhle…když šáhne na surové železo tak ono je do druhého dne rezavé a nepoužitelné! Dnes s tím byl u své doktorky a ta na něho koukala a vůbec nevěděla co s ním!!! No tak mu vzala jen krev a že se prý uvidí… Nemocný jinak není a ani léky žádné nebere. A já mám strach že dostane padáka, když to nedá rychle do pořádku :-( Nemáte některá s tímto zkušenosti? Poraďte prosím!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
973
8.11.10 09:46

Ahojky, moc Ti asi nepomůžu, ale já i kamarádka máme problém v tom, že nemůžeme nosit žádné kovové náramky, jakmile je máme, tak se zespodu od potu objevují černé tečky a postupem se to zvětšuje … ve zlatnictví nám akorát řekli, že někteří lidé mají agresivní pot, který tohle dělá, ale jestli na to něco je, to bohužel nevím. A v takové míře to slyším poprvé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.11.10 09:47

Dodatek

Zapomněla jsem napsat, že to je nejhorší když se zpotí, stačí jak mu ukápne pot z čela, nebo jak má opocené ruce a železo zrezne. Je to fakt divné.

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
8.11.10 09:52

No rezaví to prý do hloubky! Říkal mi že zkoušel otisknout spocenou ruku na plát železa a do druhého dne tam byl rezavý otisk ruky!!! To železo není nijak opracované a na co on šáhne a zrezne to tak se to musí vyhodit. Naštěstí má dobrého šéfa, jiný by ho třeba už propustil…

• Citovat
  • Upravit
12154
8.11.10 10:00

A v rukavicích to nejde dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 10:01

A co používat přípravky na omezezní potu či rukavice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.11.10 10:08

V rukavicích to možná ani nejde dělat, přesně nevím co dělá, vím že mi říkal, že sestavuje i CNC stroje a že musí být na milimetr přesný-vrtá a tak, ale to by ho určitě napadlo vzít si rukavice -aspoň si myslím :-) ale hned mu to napíšu. Mě zajímá i ta příčina, snad to není příznak nějaké nemoci…

• Citovat
  • Upravit
14535
8.11.10 10:12

No mohl by to konzultovat s kožařem, ale myslím si že by mu stejně doporučil nějakej přípravek na omezení pocení(jsou různý pudry na ruce) a čelo si krýt nějakým šátkem a tak. Manžel se také při práci hodně potí a pot mu ničí oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.11.10 10:23

V normálním životě s tím nemá problém, oblečení neničí ani nežloutne, nesmrdí, jen se více potí, ale ani ten pot nemá nakyslý pach… Jen to neopracované surové železo ho nemá rádo. No ale jak to zjistil, ponesl: Tak už vím proč nám to auto pořád rezne :lol: Jo ale my máme 20let starého Favorita :-) A doktorka si myslí, že s tím za kožním nemá chodit… Je to fakt záhada pro doktora House :lol:

• Citovat
  • Upravit
14535
8.11.10 10:29
ww píše:
V normálním životě s tím nemá problém, oblečení neničí ani nežloutne, nesmrdí, jen se více potí, ale ani ten pot nemá nakyslý pach… Jen to neopracované surové železo ho nemá rádo. No ale jak to zjistil, ponesl: Tak už vím proč nám to auto pořád rezne :lol: Jo ale my máme 20let starého Favorita :-) A doktorka si myslí, že s tím za kožním nemá chodit… Je to fakt záhada pro doktora House :lol:

Mnažel taky ničí jenom to pracovní oblečení :nevim: . Jestli to v nich nějak nevře, že musej makat a vylučujou pak nějaký kyseliny :mrgreen: , protože doma má oblečení v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.11.10 10:34

On je šťastný že tu práci má, byl víc jak rok na pracáku a teď je tam teprve týden. No ale třeba na té kyselině něco bude, protože je mu udělaly i beďary na obličeji!

• Citovat
  • Upravit
15074
8.11.10 10:45

A rukavice chirurgické? Akorát asi nejsou moc příjemné na zpocené ruce a dlouhodobě, no nevím.
Nebo zkusit změnit stravu. Není to stresem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 10:48

V chirurgických vydržíš dlouho, dělají různé i pro alergiky, takže by to také šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.11.10 10:50

No právě…dlouhodobě…představte si, mít denně 12 i více hodin na rukou ty rukavice, to by nedal nikdo. Já fakt nevím jak mu pomoci. Zkusí ten pudr a šátek. Ale co je toho příčinou uvidíme až přijdou výsledky krve, já jen doufám, že to není nic vážného, nějaká skrytá nemoc či co :-? Doktorka z toho byla celá vedle a máme pro ní sehnat co nejvíce informací tak hledam a hledám, ale nikde nic a nikdo o tom neví :-(

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
8.11.10 10:53
Terrad píše:
V chirurgických vydržíš dlouho, dělají různé i pro alergiky, takže by to také šlo.

Já v nich vydržím tak deset minut a musím je dát dolů, brrr :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí