Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli někdo máte dobré zkušenosti s některými vitamíny na podzimní únavu, jsme teď celá rodina docela spavá, teda hlavně manžel ten když lehne tak jako by umřel. Ovoce i zeleninu jíme, ale to nestačí tak bych chtěla pradit nějaké vitamíny pro dospělé co zaberou dost rychle aby jsme brzo ožili.
Dcerce jsem koupila Marťánky.
Děkuju všem.
Jestli jíte ovoce, zeleninu, tak mi to přijde zbytečný. Co spíš přidat na vitamíny vydatnější potraviny? Je podzim, doba zelí (kysaný), ořechů .. to jsou taky dobrý zdroje, ne?:-)
Tak on těch vitamínů manžel moc nesní, já s dcerou teda oproti němu kvantum.
Sobě jsem vitamíny nekupovala a jemu jsem dneska koupila multivitamíny na celkové posílení tak uvidíme jesti pomůžou jinak pak vymyslíme něco jiného, ale takový polomrtvý fakt zůstat nemůže ![]()
Ahoj, na mě zaručeně zabírá Magnesium, konkrétně si kupuju Magne B6 ![]()
maxak píše:
Ahoj, na mě zaručeně zabírá Magnesium, konkrétně si kupuju Magne B6
Mohu potvrdit, take jsem zacla tento konkretni preparat brat, a silena podzimni unava byla do tydne pryc.
Já kupuji multivitamíny rozpustné ve vodě - takové ty velké tablety v tubě - a tak denně vypiji dvě skleničky, takže dvě ty tablety, jakoby dvojitou dávku…mám pocit, že mi to maličko pomáhá a navíc si alespoň doplním pitný režim
.