Krvácení z nástřihu

24
16.6.24 22:43

Krvácení z nástřihu

Ahoj, jsem 17 dní po porodu, mám hromadu vnitřního šití a byl mi udělán i malý nástřih hráze. Ale při utírání mi přijde, že mi ta rána po nástřihu pořád krvácí. Je to možné? Co případně udělat, aby se to zhojilo samo? Zítra se na to chci podívat zrcátkem, jak to vlastně vypadá. Upřímně se mi na gyndu zatím nechce, mám spodek pěkně dobytý a strašně se bojím jakéhokoliv vyšetření, ale samozřejmě nechci nic podcenit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16345
16.6.24 22:47
@Nickulina píše: Více

A je to krvácení z toho? To víš jak? Ošetřuješ nějak jizvu, mažeš to něčím? Čím se myješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.6.24 23:36

@Dahlia0409 jistá si samozřejmě nejsem, taky píší, že se chci ještě podívat, jak to tam vypadá. Používám intimní mycí pěnu od Lobey a na záchodě mám intimní spršku a ubrousky s dubovou kůrou. Zatím to ničím nemažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.6.24 04:47

Já jsem taky krvacela z nastřihu, vždy když jsem si sedla na wc, tak se to naplo a začalo to lehce krvácet, a začalo to právě tak 2 týdny po porodu, myslím že to mohlo být že padaly stehy…trvalo to tak týden, pak to samo přestalo. Víc jsem to omývala a používala intimní mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.6.24 07:49

@Venceslavka děkuji za zkušenost. Tak uvidím, nekrvácí to taky nijak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16345
17.6.24 09:33
@Nickulina píše: Více

Já mazala stehy, měla jsem asi tři skrz malé natržení, gelem z dubové kůry. Ať se to hned zatahuje a hojí právě. A ač jsem moc nechtěla, koukala jsem se právě pak hned doma, jak to tam vypadá. Ať vím, že je to OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
21.7.24 16:47

Je to možný. Dej tělu čas, ono se to zahojí. Nemazala bych to ničím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí