Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Z toho vám nic nebude, to občas mám třeba i v kuřeti, když si to zvíře něco zlomí tak se udělá jakoby hematom. Je to prostě krev.
@Kriss Tina no však ale když máte nedopekla maso a je krvavé tak z toho může být salmonela.nebo tak ne ? A z tohohle ne ?
@Megane 123 to by musela být syrová krev (a nevím jestli to platí i u králíků, vím že je to hlavně u drůbeže) pokud jsi ho pekla přes 2 Hodiny tak to syrové určitě nebude.
To je úplně pohodě, zrovna v kralicim mase je to bezne. Nic ti z toho nebude
@Tichošlápek díky , no já to nejedla jakmile mi to vyteklo … Udělalo se mi mírně soufl
ale chlapovi to bylo fuk a jedl to normálně a je fakt, že jen já jediná jsem to tam měla jinak nikdo takže asi opravdu nějaká zhmozdena noha
akorát mě to vylekalo jestli to mám dost udělané ale říkám maso se rozpadalo. Od kosti šlo samo
@Megane 123 píše:
Zdravím
Holky, včera jsem poprvé delala svíčkovou z králíka. Měla jsem pěkně menší králíci stehna, pekla jsem je v zelenině přes 2 hodiny, maso bylo od kosti ( zkoušela jsem pichnutim i jsem viděla že se odlučuje samo od kosti ), nebylo suché ani tuhé prostě super ale…jakmile jsem se dostala ke spojí těch dvou menších kosti a maso na nich sundala ( no spíš spadlo samo ) tak byla v té kosti jakoby díra a v ni jak krevní sraženina a ta se jakoby rozlila… Přikládám foto… Nevíte čím by to mohlo být? Mamka mi říkala že mohl jít zlomenou nohu a že se tam někdy tohle uděla.mě spíš zajímá z toho můžeme mít nějakou infekci
když maso bylo udělané a to dost dlouho…díky
Jestli jsi to pekla dvě hodiny, tak vám fakt nic nebude, neboj..