Krvavé kosti u králíka - je to dopečené?

320
27.12.18 14:20

Krvavé kosti u králíka

Zdravím :kytka:
Holky, včera jsem poprvé delala svíčkovou z králíka. Měla jsem pěkně menší králíci stehna, pekla jsem je v zelenině přes 2 hodiny, maso bylo od kosti ( zkoušela jsem pichnutim i jsem viděla že se odlučuje samo od kosti ), nebylo suché ani tuhé prostě super ale…jakmile jsem se dostala ke spojí těch dvou menších kosti a maso na nich sundala ( no spíš spadlo samo ) tak byla v té kosti jakoby díra a v ni jak krevní sraženina a ta se jakoby rozlila… Přikládám foto… Nevíte čím by to mohlo být? Mamka mi říkala že mohl jít zlomenou nohu a že se tam někdy tohle uděla. :nevim: mě spíš zajímá z toho můžeme mít nějakou infekci :think: když maso bylo udělané a to dost dlouho…díky

  • Citovat
  • Zmínit
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

15346
27.12.18 14:25

Z toho vám nic nebude, to občas mám třeba i v kuřeti, když si to zvíře něco zlomí tak se udělá jakoby hematom. Je to prostě krev.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.12.18 14:36

@Kriss Tina no však ale když máte nedopekla maso a je krvavé tak z toho může být salmonela.nebo tak ne ? A z tohohle ne ?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15346
27.12.18 14:48

@Megane 123 to by musela být syrová krev (a nevím jestli to platí i u králíků, vím že je to hlavně u drůbeže) pokud jsi ho pekla přes 2 Hodiny tak to syrové určitě nebude.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
15535
27.12.18 14:56

To je úplně pohodě, zrovna v kralicim mase je to bezne. Nic ti z toho nebude

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.12.18 15:00

@Tichošlápek díky , no já to nejedla jakmile mi to vyteklo … Udělalo se mi mírně soufl :lol: ale chlapovi to bylo fuk a jedl to normálně a je fakt, že jen já jediná jsem to tam měla jinak nikdo takže asi opravdu nějaká zhmozdena noha :think: akorát mě to vylekalo jestli to mám dost udělané ale říkám maso se rozpadalo. Od kosti šlo samo

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
18272
27.12.18 15:31
@Megane 123 píše:
Zdravím :kytka:
Holky, včera jsem poprvé delala svíčkovou z králíka. Měla jsem pěkně menší králíci stehna, pekla jsem je v zelenině přes 2 hodiny, maso bylo od kosti ( zkoušela jsem pichnutim i jsem viděla že se odlučuje samo od kosti ), nebylo suché ani tuhé prostě super ale…jakmile jsem se dostala ke spojí těch dvou menších kosti a maso na nich sundala ( no spíš spadlo samo ) tak byla v té kosti jakoby díra a v ni jak krevní sraženina a ta se jakoby rozlila… Přikládám foto… Nevíte čím by to mohlo být? Mamka mi říkala že mohl jít zlomenou nohu a že se tam někdy tohle uděla. :nevim: mě spíš zajímá z toho můžeme mít nějakou infekci :think: když maso bylo udělané a to dost dlouho…díky

Jestli jsi to pekla dvě hodiny, tak vám fakt nic nebude, neboj..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama