Krvavý hlen ve stolici u mimi

157
17.5.05 13:54

Krvavý hlen ve stolici u mimi

Ahoj holky,
mám 10,5 měsíční holčičku a včera večer při přebalování jsem v plínce objevila ve stolici hlen s příměsí světlé krve. Jsem z toho celá divoká a nevím, co se děje. Jinak je malá v pohodě a nevypadá, že by ji něco trápilo. Dneska v poledne to stejné. Průjem ani zácpu nemá. Chystám se zavolat našemu panu doktorovi, ale zajímalo by mě, jestli se to někomu z vás taky nestalo a čím to bylo. Předem děkuju za případné odpovědi
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
17.5.05 14:56

Ahojky,
u myho prcka se to same objevilo uz ve trech tydnech. Prosli jsme ruznyma vysetrenima a zaver byl, ze je to zrejme alergie. Protoze porad kojim, tak rekli na neco v mem MM. Ja drzim dietu, ale cas od casu se nam to stejne objevi. Protoze ale prckek normalne prospiva, tak se s tim nic nedela. Akorat jsme jeden cas brali zelezo, protoze mel trochu horsi krevni obraz.
Jeste by to taky mohla byt nejaka trhlinka v konecniku. Pak by to stacilo mazat mastickou.
Romca a David 5 a pul mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.5.05 15:08

Před chvílí jsem volala doktorovi a jsme domluvení, že se zítra ráno za ním stavíme a malé udělá výtěry ze zadečku a uvidíme. Doufám, že to není nic vážného. Dost se bojím případných různých vyšetření. Ach jo ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.5.05 15:09

Romčo, jaký vyšetření jste museli podstoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.5.05 15:23

Vlastne nam opakovane delali vytery ze zadecku - tam se sice neco naslo, ale neco pry banalniho, neduleziteho. No a pak nam brali krev na vsechno mozne. Taky nas chteli posilat na vysetreni strev, ale primar nakonec konstatoval, ze se to u deti pry nekdy objevuje (obzvlast v posledni dobe, jak se zvysuje procento deti s alergiema) a ze pokud je prcek v pohode, tak nema cenu ho trapit slozitejsima vysetrenima. Podle krevnaku to taky vypada na alergii. Ale tu nam muzou definitivne potvrdit az ve dvou letech. Ted budeme zacinat s prikrmy, tak se toho trochu desim. Musime davat pozor hlavne na mleko.
 Romca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.5.05 15:52

Ahoj , nam se to stalo taky ted v sobotu. Maly ma nejakou virozku. Je mu 6 mesicu a byl ockovany. Ma tedy trochu prujem a tu trosku krve jsem spojovala s tim prujmem, ze mu proste prackla nejaka cevka. Ale je atopik a to jste me prekvapili, ze alergie se da projevit krvi ve stolici. Vyylekalo me to, ale ze toho bylo malo a uz se to neopakovalo, nechala jsem to byt. To by me zajimalo, proc se tak projevuje alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.5.05 17:25

Tak uvidíme zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
17.5.05 17:51

ahoj,
my to taky měli někdy kolem 7.-8.m jak to přišlo tak to odešlo.zřejmě prasklinka v prdelce.dr. mi řekla,že když nás nic jiného netrápí tak by s dalším vyšetřením počkala,že je to u dětí časté a měla pravdu.takže klid,hůř to vypadá než jaká je skutečnost.
 luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
17.5.05 17:56

Anicka mela takove nitky ve stolicce asi trikrat, ale nekdy kolem 4 az 5 mesice. Pediatricka mi tehdy rekla, ze (jelikoz jsem 100%tne kojila) asi jim moc mlecnych vyrobku. Tak jsem je vy:,–(ila a opravdvu krev najednou nebyla. Po nekolika dnech jsem si dala dva jogurty a krev tam zase byla. Proste u me toho pravidlo fungovalo, mohla jsem mit max sklenici mleka ci jeden jogurt denne, jinak krev.
Ale jak videt, objevuje se to i u starsich deti, tak to asi bude neco jineho. Jen jsem se ale chtela podelit o svou zkusenost.

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.5.05 17:58

Snažím se uklidňovat tím, že kdyby to bylo něco akutního, tak by se to nejspíš projevovalo ještě jinak, např. horečkama, velikýma bolesťama, průjmem, zvracením … Malá je naštěstí v pohodě (ťuk ťuk ťuk :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí