Kterou cyklosedačku Hamax?

147
1.4.14 17:17

Kterou cyklosedacku Hamax?

Ahoj,
Chystam se kupovat cyklosedacku pro rocni holcicku. Uz mam jasno, ze nejakou od Hamax, ale jde mi hlava kolem z toho kterou z nich vybrat. Cena neni problem, spis myslim na pohodli prcka. Na druhou stranu zbytecne vyhazovat penize se mi taky nechce, takze bych prosila o radu na zaklade Vasich zkusenosti, kterou ano a kterou ne.
Diky moc za Vas cas…
 Mx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hamax Caress cyklosedačka?

Přidejte zkušenost s Hamax Caress cykl...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
1.4.14 17:24

Máme Hamax sleep. Lze ji sklopit, na delší cestě dítě usne a nebimbá mu hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.4.14 17:54

Záleží, jak často a jak dlouhé trasy jezdíte, my máme tu základní basic a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
1.4.14 21:29

Tuhle jsem zrovna dnes namontovala na kolo a vypadá super. Je polohovatelná, což jsem chtěla http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.4.14 21:31
@Lianda píše:
Tuhle jsem zrovna dnes namontovala na kolo a vypadá super. Je polohovatelná, což jsem chtěla http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Novější verze sleepy, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
1.4.14 21:34

Za mě také hamax siesta, dá se sklopit víc do lehu. Malou jsem vozila od 11 měsíců a i když jsem ji spici vozit nechtěla, nekdy se stane a je třeba dojet…

• Citovat
  • Upravit
3113
1.4.14 21:50

Siesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
1.4.14 21:58

Mám taky siesta, samonosnou, bez nosiče, jezdila jsem s ní už loni, kdy synovi byl rok. Letos mu jsou dva, má 15 kilo, sedačka je teda do 22 kilo, ale teď o víkendu jsem s ním poprvé vyrazila nemám z toho dobrý pocit :( Asi bych raději koupila sedačku na nosič, protože z té samonosné mám fakt strach, péruje to, houpe se to, mám husí kůži z toho, kdyby to prasklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.4.14 11:47

Moc dekuju za tipy, objednala jsem Hamax Siesta, zitra dorazi, verim, ze bude v pohode. Je pravda, ze to polohovani se vazne muze hodit, kdyz mala behem cesty usne.
Jeste jednou moc diky, mejte se krasne…
 Mx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
17.3.15 09:44

Přemýšlím nad koupí cyklosedačky hamax kiss. Někdo zkušenosti? Je dobrá nebo radši koupit jinou? A popřípadě kterou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí