Které golfky jsou nejvhodnější?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
6.2.12 18:39
Crystal87 píše:
tomikadze píše:
Pro mě Britax, druhý vůbec a první je podle mě nevhodný na zimu. Aby se s ním dalo jezdit po sněhu, když si každé kolo razí vlastní cestu.
ono s malinkýma kolečkama se ve sněhu neprojede žádným kočárkem :mrgreen:

Přesně tak. Já si koupila tenhle Nunna 2011: ale máme ho na lítačku po nákupáku, na rychlovky po městech, na letní nákupy…na zimu budu používat sporťák z 3kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.2.12 19:02
nuna se mi také strašně líbila ale bohužel ty kolečka odsoudili, takže nejspíš zvítězí buggster a o trojkombina
Libza píše:
Crystal87 píše:
tomikadze píše:
Pro mě Britax, ci uvaýuji právě abc design viper :)druhý vůbec a první je podle mě nevhodný na zimu. Aby se s ním dalo jezdit po sněhu, když si každé kolo razí vlastní cestu.
ono s malinkýma kolečkama se ve sněhu neprojede žádným kočárkem :mrgreen:
Přesně tak. Já si koupila tenhle Nunna 2011: ale máme ho na lítačku po nákupáku, na rychlovky po městech, na letní nákupy…na zimu budu používat sporťák z 3kombinace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.2.12 21:44

jezdila jsem s nunou, buggsterem airem i xtreetem, a záleží na co to budeš chtít, nuna je z těch tří na posledním místě, britax jsem neměla, tak neposoudím, xtreet byl skvělý, ale potřeboval měnší úpravy, buggster byl boží, projel to co terénní kočár, ale když se malý vyklonil, tak měl tendenci se překlopit do boku. Tož tak. :-)Momentálně jezdím s bee a je fakt super. :-) Xtreet byl sice hodně podobný, ale já měla nízko rukojeť. To samé u nuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.2.12 18:17

Jé super někdo s více posouzením a v jaké barvičce si měla buggstera? nebo máš i jeho foto? Stále o něm mnohem v uvažuji jak u těch ostatních nejvíc líbí ty nafukovcí kola a ještě když u tebe čtu jak možné věci projede je super, já určitě využiji na procházky do města i do terénu jsem z malé vesničky která je jen skoro 2 km od městečka takže na všechno možné využití :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.2.12 13:21

:mrgreen: Ten potah je super, i když byl světlý a malý jej uťapalk čokoládou, tak stačil vlhký haDŘÍK A BYLO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.12 15:36

Jé tak ten je opravdu boží mě se líbí ve světle hnědé barvičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
8.2.12 15:42

Ideální golfky nejsou.
Já mám TFK Buggster a jsem spokojená. Mám ho jako jediný kočár. Jediné co mi vadí, je malý košík, ale už jsem si zvykla. Jinak je kočár lehoučký, skladný, dobře se s ním manipuluje, krásně prostorný a pohodlný pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
8.2.12 15:43

Ale je fakt, že já nejsem náročná, prostě dítě v něčem musím odvozit. Do 1 roku jsem měla trojkombinaci, hnusný polský křáp, celý rok jsem nadávala, ale využila jsem ho taky. Takže tak. Nejsem typ co neustále skupuje a prodává kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.12 15:52

Tak to na tom jsme na tom nějak podobně také nejsem teda spíš nebudu ten co nakupuje a prodávákočárky já doufám že se svojí trojkombinací abc design viper budu sokojená a pak už jen postačí buggster to jak je prostornýjde vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
8.2.12 16:22

Barčo já jsem ho dokonce pořídila na mmb, a to kupuji na malého nové věci. A jsem spokojená, nemá ani nafukovačky a jezdí výborně. Pořídila jsem ho, když měl malý skoro rok, protože ta trojkombinace byla fakt strašná. Fusak do TFK krásně vejde a určitě i příští rok, pokud by se chtěl malý ještě vozit. Takže jiný kočár už kupovat nebudu.
Jo někomu vadí ty rozpojené rukojeti, mně ne, nekouřím, nemám psa…takže pro mě to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.12 18:03

To chápu ale jenomže budu občas i jezdit polnačkama a lesem nebo prostěě horší cestou tak pro mě budou vhodnější ty nafukovačky a rozpojená rukojetsamozdřejmě je lepší i pro mě spojená ale rozhodně mi rozpojená nevadí takžeto pro mě není problém a co máš za fusak že ti tam hezky sedí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.2.12 08:19

Ahoj,narazila jsem na tuto diskuzi a napadl mě ještě dobrý sporták Baby Jogger city mini, má spojenou rukojet,je prostorný,veliká bouda a kola gelová s vlastností nafukovaček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.2.12 10:02
dari74 píše:
Ahoj,narazila jsem na tuto diskuzi a napadl mě ještě dobrý sporták Baby Jogger city mini, má spojenou rukojet,je prostorný,veliká bouda a kola gelová s vlastností nafukovaček :mrgreen:

city mini bohužel nemá gelovky, ale klasiku golfkovou, mini GT má mít gelovky, ale ještě se neprodává. jinak můžu ale BJ jen doporučit, prostorné kočáry pohodlné pro děti i rodiče, to skládání fakt vymysleli bezvadně, bouda super, košíky velké a ještě jsou lehké…

Nuna mi přijde pidi midi. měla jsem v ní v září Martina (8m) a vyplnil fakt celý kočár, ..

kačko - OT, ale tys měnila kočár :) ? mě hrozně svrbí prsty,a le už mi to asi neprojde.. :) co říkáš na Bee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.2.12 10:08

Aha,tak díky za opravu,jsem to spletla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.2.12 10:21
dari74 píše:
Aha,tak díky za opravu,jsem to spletla :oops:

City elite má gelovky, city select je má, city mini GT je má, ono se to snadno zamění, když mají všechny „city“ :D kdo si to má pamatovat :)
i tak je ale city mini moc dobrej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4