Kuchař - zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak brigáda nebo hlavní pracovní poměr?
Bude mít snad 3 měsíční zkušební dobu, někoho kdo ho zaučí a zaručeně na to nebude ze začátku sám ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se mi nezdá, že by přijali kuchaře a ani si ho nevyzkoušeli.
Jinak ať tam snad ani nechodí, protože to jako fakt nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorat si udělá ostudu… To je mi ale hloupý nápad… Ať to vzdá dřív než udělá nějakou škodu… Pomocná sila do kuchyně snad ale kuchař fakt ne.. To tam má být od čtvrtka sám že se ptáš na rozmrazování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj vsichni
Mám dotaz
Byly jsme na tom finančně spatne a manžel vzal brigádu v jedné restauraci u nás v Liberci jako kuchař,
A oni ho přijali protože jim nakecal že má vyučení v oboru já mu říkala ať to nedělá že udělá víc úbytku než dobra ale nedal si říct, ve čtvrtek má nástupní den a vůbec nikdy v kuchyni nebyl,
Můžete prosím říct jak to tam probíhá?
Poradit popřípadě…
Například co si po příchodu do kuchyně připravit nebo podobně?
Nebo odmrazit, nebo jak se pracuje s konvektomatem?
Prosím vás hodně moc…
O užitečné rady…
Chce aby děti měli na všechno co potřebují a proto tu práci vzal, tak kdyby se tady našel nějaký kuchař nebo kuchařka která by mu popsala svůj den v práci v nějakých krocích byla bych strašně moc vděčná…
Prosím o zdržení vtipů…
Bud originalni trolleni nebo uplna neschopnost domyslet dusledky jednani nebo naproste zoufalstvi? Uzitecna rada: at se jde priznat a omluvit a hleda dal.
- Citovat
- Upravit
to poznají okamžitě. Záleží co jim nakecal že vše zvládne
jestli hledali kuchaře a ne pomocnou sílu tak ho asi rychle pošlou domů. Pokud potřebují samostatného kuchaře a přijde tam člověk co ani nerozezná druhy masa
To nechtěli ani vidět výuční list?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo by vhodné, aby zhlédl seriál „Rozpaky kuchaře Svatopluka Kuřátka“ s vynikajicím Josefem Dvořákem v hlavní roli, pak všechny díly reality show „Ano, šéfe“, s vynikajícím kuchařem Zdeňkem Pohlreichem a takto vyzbrojen se může ucházet o místo kuchaře v hospodě páté cenové skupiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava Super nápad, Sváťa Kuřátko mu to jistě osvětlí.
Ještě bych přidala ten díl Comebacku s názvem Koprovka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli brigáda, tak snad jen jako pomocnej kuchař. Může jim namlouvat, že dělal rekvalifikaci od úřadu a že tam nikoho nic nenaučili. Jestli doma nevaří vůbec a ani neumí krájet cibuli, tak bych osobně nikam nešel (raději).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsichni
Mám dotaz
Byly jsme na tom finančně spatne a manžel vzal brigádu v jedné restauraci u nás v Liberci jako kuchař,
A oni ho přijali protože jim nakecal že má vyučení v oboru já mu říkala ať to nedělá že udělá víc úbytku než dobra ale nedal si říct, ve čtvrtek má nástupní den a vůbec nikdy v kuchyni nebyl,
Můžete prosím říct jak to tam probíhá?
Poradit popřípadě…
Například co si po příchodu do kuchyně připravit nebo podobně?
Nebo odmrazit, nebo jak se pracuje s konvektomatem?
Prosím vás hodně moc…
O užitečné rady…
Chce aby děti měli na všechno co potřebují a proto tu práci vzal, tak kdyby se tady našel nějaký kuchař nebo kuchařka která by mu popsala svůj den v práci v nějakých krocích byla bych strašně moc vděčná…
Prosím o zdržení vtipů…