Kuchařka podle Havlíčka, je?

792
6.4.12 20:49

Kuchařka podle Havlíčka, je?

Nevíte, je nějaká kuchařka, kterou by vydal Havlíček nebo nějaká jiná v podání zdravého stravování aneb pořad Jste to co jíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3352
6.4.12 21:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.4.12 21:08

Já doporučuju Hubneme s rozumem a tvořivě- http://knihy.heureka.cz/…ava/recenze/ . Zastím podle ní vařím a kila jdou dolů. Jsou tam normální jíla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
6.4.12 21:12

@Terrad Přesně tuhle mi doporučovala i kamarádka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.4.12 21:19

@Xhnip
Tak neváhej a kup jí. Já mám od 21.2.2012 dole 9,5 kila. Ono mi díky ní došlo spostu věcí. Třeba, že nemusím všechno zahušťovat jak šílená, nemusím dávat všude olej, ..... . Navíc už docela díky tomu odhadnu i gramáž různých věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
6.4.12 21:21

@Terrad Já taky hubnu… od ledna 10kg, ale dochází mi inspirace… tak ji asi pořídím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.4.12 21:29

já na ni nekde v knihách kouknu i na ty Havlickove… uz to tady studuju hodinu a honi me pekne mlsná, samé jidlo… a kritická desátá se blizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.4.12 21:29
@klárka14 píše:
http://www.arara.cz/t/search.php?…

a máte ji doma, varite podle nektere z tech dvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.4.12 21:31
@Xhnip píše:
@Terrad Já taky hubnu… od ledna 10kg, ale dochází mi inspirace… tak ji asi pořídím…

Já původně hubla podle Havlíčkovi diety na MMB, ale po týdnu jsem to vzdala, to se nedalo vydržet. Tady si fakt dopřávám. Dneska jsem měla špagety s kuřecím masem, houbami a smetanovou omáčkou :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.4.12 21:32
@Terrad píše:
Já původně hubla podle Havlíčkovi diety na MMB, ale po týdnu jsem to vzdala, to se nedalo vydržet. Tady si fakt dopřávám. Dneska jsem měla špagety s kuřecím masem, houbami a smetanovou omáčkou :jazyk: .

jak to, ze nedalo? málo jidla? nebo suché? co vám vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
6.4.12 21:42

Já si prostě nedokážu představit, že bych se podle toho měla řídit do konce života. Tam se jí pořád knackerbroty, rýže na sucho s masem a zeleninou, samej cottage a tvaroh :nevim: . Na mě to bylo dost fádní a nechutnalo mi to už 4 den. http://www.mimibazar.cz/recept.php?… Knížky neznám, takže je dost možný, že tam dělá chutný recepty, třeba jako jsou ve Jste to, co jíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
6.4.12 21:55

@eldarka Zrovna nedávno jsem si kupovala Havlíčkovy kuchařky. Jmenují se Jídlo jako životní styl (teď má vycházet 2. díl) a Hezky česky, hravě a zdravě. Jsou tam recepty rychlé a chutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.4.12 21:58

Jo, jidlo jako zivotni styl je supr!!!!

Dobry jidla, miluju jeho vlockove susenky!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.4.12 22:18
@Terrad píše:
Já původně hubla podle Havlíčkovi diety na MMB, ale po týdnu jsem to vzdala, to se nedalo vydržet. Tady si fakt dopřávám. Dneska jsem měla špagety s kuřecím masem, houbami a smetanovou omáčkou :jazyk: .

Fakt je ta kuchařka tak dobrá? Já jsem dneska uvařila podle jednoho STOBáckého receptu (krůtí placičky s plněnými brambory) a byla z toho doma hádka :mrgreen: Prý mi jako s mojí dietou velice fandí, ale jemu mám vařit normální jídla :lol: Bych ji tak potřebovala někde nejdřív vidět, protože je celkem drahá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
6.4.12 22:50

@Angua J8 z ní vařím i manželovi a nestěžuje si. Kdyby tě nějaký recept zajímal, můžu ti ho klidně opsat nebo oskenovat stránky a poslat SZ nebo mailem.
Teď koukám, že myslíš jinou kuchařku, tu, kterou doporučovala Terrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí