Kuchyně Oresi – jaká je kvalita a cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
19.10.11 10:43

Psala jsem tu do téhle diskuse, když jsme kuchyni objednávali, teď už jí máme několik měsíců v provozu a musím říct, že výhrady nemáme žádné :palec:
Ale kuchyň jsme si nechali jen přivézt a sestavovali jsem si ji sami.
Jak píše vesna, záleží na pobočce, my si to objednávali právě v Klatovech v době, kdy tam byla francizová prodejna, která skončila během vyřizování naší objednávky a celé to převzala přímo ORESI a to jednání taky nebylo špatné :nevim:
Ale slyšela jsem už hodně, že jinde na pobočkách jsou nepříjemní, lidi si hodně stěžují na montážní firmy…

• Citovat
  • Upravit
714
19.10.11 10:58
madi píše:
Psala jsem tu do téhle diskuse, když jsme kuchyni objednávali, teď už jí máme několik měsíců v provozu a musím říct, že výhrady nemáme žádné :palec:
Ale kuchyň jsme si nechali jen přivézt a sestavovali jsem si ji sami.
Jak píše vesna, záleží na pobočce, my si to objednávali právě v Klatovech v době, kdy tam byla francizová prodejna, která skončila během vyřizování naší objednávky a celé to převzala přímo ORESI a to jednání taky nebylo špatné :nevim:
Ale slyšela jsem už hodně, že jinde na pobočkách jsou nepříjemní, lidi si hodně stěžují na montážní firmy…

A jak to máte se zárukou? My to museli mít i s montáží, aby jsme to mohli dát do úvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.10.11 11:02

Máme tu prodlouženou záruku 10 let.
Ale nevztahuje se to na montáž, takže kdybychom si třeba vlastní vinou odřeli dvířka atd.. tak to se samozřejmě nevztahuje.
Jinak máme záruku na materiál a do úvěru jsme si normálně dávali fakturu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
19.10.11 11:02

Jinak ta montáž na naši linku byla skoro 13 tisíc, za což jsem si koupila dva kuchyňské spotřebiče, tož tak. Nebudeme to vyhazovat zbytečně, když máme doma truhláře :wink:

• Citovat
  • Upravit
9
19.10.11 17:14

Takže včera proběhla „konečná“ montáže. Techniky pracovali od 4 odpoledne do 10 večer. Všechno se zdálo být fajn. Až na to, že se zjistilo, že nám na pobočce zase špatně spočítali nějaké díly, a přitom spousta dalších zbyla - teda to, co máme už zaplaceno a tak budeme muset vracet, pokud to půjde. Dále jak jsem se zmínila před tím, máme poškrabané nějaká dvířka, budeme muset to reklamovat, a o tu dobu se zas protahuje čas, než tu kuchyň konečně budeme normálně užívat. To je fakt nekonečný příběh.
Jo, a jedná se o pobočku v Brně v Bohunicích - OC Campus Square.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GmONIKA
10.12.11 11:38

V ziadnom pripade neodporucam kuchyne Oresi! Slovo nekvalitne je slabe na ne. Vyhodili sme takmer 5.000 za nabytok a po necelych dvoch mesiach vyzera horsie ako nasa predosla linka - po 30 rokoch pouzivania!

• Citovat
  • Upravit
Tomáš P.
20.2.12 16:20

Oresi?? ani náhodou

Ahoj,před koupí kuchyně od Oresi bych si v prvé řadě zjistil odkud je materiál použitý na korpusy a dvířka.Pokud se budete trochu zajímat zjistíte proč je tento výrobce tak levný..Je to asi nějak podobné tomu když si v marketu koupíte šunku v akci která nemá se šunkou nic společného.Navíc v marketu alespoň vidíte kolik je konečná cena kterou zaplatíte.U Oresi s jejími příplatky za montáž kuchyně a spotřebiče se toho musíte nejdříve dožadovat a ve finále když se dopracujete do finále zjistíte,že zas tak levní nejsou..Kuchyň jsme nakonec objednali od místní firmy kde s námi od počátku jednali férově
a řekli konečnou cenu bez podloudných praktik.

• Citovat
  • Upravit
měda 77
16.7.12 21:45

Dnes se počítá montáž 14% z celkové ceny kuchyné je to na rozpočtu :cert:

• Citovat
  • Upravit
rychlá bárka
1.8.12 21:39

Oresi

Já mám linku od Oresi 5 let a jsem naprosto spokojený. Po třech letech se mi u trouby vlivem pečení poničili dvířka a bezproblémů jsem je vyreklamoval( maj 7 let záruku)

• Citovat
  • Upravit
rychlá bárka
1.8.12 21:44
@GmONIKA píše:
V ziadnom pripade neodporucam kuchyne Oresi! Slovo nekvalitne je slabe na ne. Vyhodili sme takmer 5.000 za nabytok a po necelych dvoch mesiach vyzera horsie ako nasa predosla linka - po 30 rokoch pouzivania!

nevěřim chci :-O vidět fotku 8o

• Citovat
  • Upravit
48576
1.8.12 23:20

Tak mě kuchyn stála 150 000 a musim říct že už bych do ní taky nešla. vypadá pěkně to jo, ale už se mi rozlejzá korpus :roll:
Máme jí přesně rokJeště počkám pul roku co se poničí a pěkně tam na ně vlítnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.12 00:21

Kuchyň mám již 7 rokem a obešla jsem všechny studia co znám a ty ceny montáží nikde nejsou započítány, tak je to i s dojezdy, oresi bylo nejlevnější, doposud nemám žádné problémy, jednou jsem reklamovala dvířko vedle trouby, ale bohužel jsem měla ještě volně stojící sporák a to ještě plyn. Reklamaci jsem měla vyřešenou do týdne. Mám známého stolaře, říkal že dělají zakázky hodně pod cenu hlavně aby měli kšeft, jenom se dívají na konečnou cenu od studiíí a hned z toho sleví. Spotřebiče jsem si od nich kupovala později a nezdá se mě že by byli předražené, navíc jsme ješte dostali jeden zdarma, je to oněco dražší než na netu, ale záruka je pro mě jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.12 00:27

Já mám od nich kuchyň 7 rok a bez problémů, nic se mě nerozlepuje ani nerozpadá. Nevím proč s reklamací čekáš tak dlouho, když píšeš že se ti rozpadá, a ta cena je určitě i se spotřebiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.12 00:28

Mám ji 7 let a v pohodě, taky tomu nevěřím co takhle foto. a nemyslíš si že by to mohlo být i zacházením 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.9.12 19:31

http://wiener.blog.idnes.cz/…usenost.html

:mrgreen: silne kafe :)

Jinak nasi maji taky kuchyn od Oresi do „U“ bohuzel jeden spoj desek se neudelal dobre a zacalo se to tam odlepovat a dostavat voda (zrovna spoj blizko drezu)
5 dni cekali na chlapka co to mel prijet opravit, vzdycky psal prijedu v 10h pak prijedu v 11, pak ve 12 a nakonec se ze neprijede, nasi celou kuchyn zadelanou vsechno odnosene do jinych mistnostni, ani varit si nemohli nic a on, ze prijede za dva dny, kdyz pak prijel tak novou desku znicil, takze se muselo cekat az na prodejnu prijde nova, ten den kdy mela prijit volal, ze neprisla, za dalsi dva dny, zase ze prijede ve 14h odpoledne, pak v 15h, a nakonec, ze to nestiha, ze za dalsi dva dny…to uz jsem nasim rikala, ze si z nich snad dela srandu :roll: to se pak opakovalo jeste jeden den a kdyz nakonec prijel kolam poledne musel si zavolat pomoc a byli u nasich do 21h do vecera…nasi se rozhodl jit si taky stezovat do obchodu tak uvidime
Ne nadarmo se rika, ze na co je v TV reklama stoji za h..o :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný